radio Londra, muzica, politica, emisiuni Live, divertisment, lansari solisti, evenimente, promovare autori
 • Femeia- metafora terapeutica
  Un împarat a prins un tânăr supus care vâna pe domeniul lui. L-a aruncat în temnită si i-a spus că-l va elibera dacă va raspunde la intrebarea: Ce vrea de fapt femeia?

  Morala :
  „Spiritul liber este precum o femeie frumoasă: ademeneşte toate sufletele, dar se dăruieşte cu adevarat celui ce-i respecta libertatea de a fi”.
  Femeia- metafora terapeutica Un împarat a prins un tânăr supus care vâna pe domeniul lui. L-a aruncat în temnită si i-a spus că-l va elibera dacă va raspunde la intrebarea: Ce vrea de fapt femeia? Morala : „Spiritul liber este precum o femeie frumoasă: ademeneşte toate sufletele, dar se dăruieşte cu adevarat celui ce-i respecta libertatea de a fi”.
 • Barfa si filosoful Socrate. Poveste inspirationala
  ”Stii ce am auzit despre prietenul tau?” i-a spus barbatul


  ”Stop”, i-a replicat Socrate. ”Inainte de a-mi spune ceva despre prietenul meu as dori sa treci un mic test. Se numeste testul celor Trei filtre”.
  ”Testul celor Trei filtre? a intrebat mirat barbatul.
  ”Da, exact asa”, a continuat Socrate. ”Inainte de a-mi povesti despre prietenul meu, este o idee buna sa analizezi si sa filtrezi ce vrei sa-mi spui. De asta l-am numit triple test. Primul test este al Adevarului. Esti absolut sigur ca tot ce vrei sa-mi spui despre prietenul meu este absolut adevarat?”
  ”Nu”, a raspuns barbatul. ”De fapt, doar am auzit despre asta si..”
  ”Este in regula”, l-a oprit Socrate. ”Deci, nu esti sigur daca este adevarat sau nu.”
  ”Bun, sa concluzionam”, a continuat Socrate. ”Daca ce doresti sa-mi spui, despre prietenul meu, nu este nici adevarat, nici bun si nici folositor, de ce vrei sa-mi spui mie toate astea?”

  Morala:
  ”O minte sanatoasa nu vorbeste de rau despre altii!”
  Barfa si filosoful Socrate. Poveste inspirationala ”Stii ce am auzit despre prietenul tau?” i-a spus barbatul ”Stop”, i-a replicat Socrate. ”Inainte de a-mi spune ceva despre prietenul meu as dori sa treci un mic test. Se numeste testul celor Trei filtre”. ”Testul celor Trei filtre? a intrebat mirat barbatul. ”Da, exact asa”, a continuat Socrate. ”Inainte de a-mi povesti despre prietenul meu, este o idee buna sa analizezi si sa filtrezi ce vrei sa-mi spui. De asta l-am numit triple test. Primul test este al Adevarului. Esti absolut sigur ca tot ce vrei sa-mi spui despre prietenul meu este absolut adevarat?” ”Nu”, a raspuns barbatul. ”De fapt, doar am auzit despre asta si..” ”Este in regula”, l-a oprit Socrate. ”Deci, nu esti sigur daca este adevarat sau nu.” ”Bun, sa concluzionam”, a continuat Socrate. ”Daca ce doresti sa-mi spui, despre prietenul meu, nu este nici adevarat, nici bun si nici folositor, de ce vrei sa-mi spui mie toate astea?” Morala: ”O minte sanatoasa nu vorbeste de rau despre altii!”
 • Mintea noastra are tendinta de a se uita in trecut prin ochelarii cu lentile roz.  Este normal ca amintirea celorlalti parteneri sa ne bantuie noua relatie. Se intampla aproape tututor. Pana la urma relatia de azi, este formata  pe experientele anterioare care ne-au facut sa fim cei de azi, cei de acum. Responsabilitatea incheieri unei relatii ne poate arde si ne poate atrage in trecut cu intrebarea : “si daca?”
  Mintea noastra oscileaza intre trecut si prezent, Suntem oameni si traim in multiple zone mentale.Este foarte important sa discutam despre recentele despartiri, ajuta la recuperarea emotionala si intelegerea personala.
  http://radiocatch22.com/inca-ma-gandesc-la-fostul-partener/
  Mintea noastra are tendinta de a se uita in trecut prin ochelarii cu lentile roz.  Este normal ca amintirea celorlalti parteneri sa ne bantuie noua relatie. Se intampla aproape tututor. Pana la urma relatia de azi, este formata  pe experientele anterioare care ne-au facut sa fim cei de azi, cei de acum. Responsabilitatea incheieri unei relatii ne poate arde si ne poate atrage in trecut cu intrebarea : “si daca?” Mintea noastra oscileaza intre trecut si prezent, Suntem oameni si traim in multiple zone mentale.Este foarte important sa discutam despre recentele despartiri, ajuta la recuperarea emotionala si intelegerea personala. http://radiocatch22.com/inca-ma-gandesc-la-fostul-partener/
 • Barbatul Alfa nu are nevoie de aprobarea femeilor, nu este umil sau excesiv de serviabil cu ele.. Este langa femeie daca are nevoie de el, in cel mai profesional si de incredere  mod.
   Barbatul Alfa nu trebuie sa ofere bani sau cadouri pentru sex.
  Totul conteaza intr-o relatie: de la fizic, ingrijire personala, privire, pozitia corpului, inteligenta, inteligenta emotionala, suflet, intelepciune, curaj, atitudine pozitiva fata de cei din jur, emotiile, pasiunile si lista continua.
  Sunt 101 cai prin care poti capta atentia unei persoane si mai mult, mentine atentia persoanei respective.
  http://radiocatch22.com/barbatul-alfa/
  Barbatul Alfa nu are nevoie de aprobarea femeilor, nu este umil sau excesiv de serviabil cu ele.. Este langa femeie daca are nevoie de el, in cel mai profesional si de incredere  mod.  Barbatul Alfa nu trebuie sa ofere bani sau cadouri pentru sex. Totul conteaza intr-o relatie: de la fizic, ingrijire personala, privire, pozitia corpului, inteligenta, inteligenta emotionala, suflet, intelepciune, curaj, atitudine pozitiva fata de cei din jur, emotiile, pasiunile si lista continua. Sunt 101 cai prin care poti capta atentia unei persoane si mai mult, mentine atentia persoanei respective. http://radiocatch22.com/barbatul-alfa/
 • Usile se inchid in spatele tau, una cate una, cu sunete infundate. Zgomotul cheilor se aude ca ecoul unei impuscaturi, lungi si repetitiv. Privesc barbatul care tine strans in mana o fotografie, ca si cum ar imbratisa un trup. Nu-mi pot stapani lacrimile. Nu m-am obisnuit inca cu despartirile tale.
  Usile se inchid in spatele tau, una cate una, cu sunete infundate. Zgomotul cheilor se aude ca ecoul unei impuscaturi, lungi si repetitiv. Privesc barbatul care tine strans in mana o fotografie, ca si cum ar imbratisa un trup. Nu-mi pot stapani lacrimile. Nu m-am obisnuit inca cu despartirile tale.
 • Antibiotics inseamna ”anti-life” si probioticele inseamna ”pro-life”. Probioticele (acidophilus sau bifidus) contin bacteriile prietenoase de care organismul are nevoie pentru digestie si absorbtia nutrientilor.
  Ce trebuie sa evitam cand luam antibiotice:

  Daca atunci cand iei antibiotice te simti slabit, vorbeste cu medical curant si cu permisiunea lui incepe sa iei acidophilus imediat cum incepi sa te simti slabit. 
  Antibiotics inseamna ”anti-life” si probioticele inseamna ”pro-life”. Probioticele (acidophilus sau bifidus) contin bacteriile prietenoase de care organismul are nevoie pentru digestie si absorbtia nutrientilor. Ce trebuie sa evitam cand luam antibiotice: Daca atunci cand iei antibiotice te simti slabit, vorbeste cu medical curant si cu permisiunea lui incepe sa iei acidophilus imediat cum incepi sa te simti slabit. 
 • Ma simteam expus si vulnerabil.  Strangand geanta din piele neagra in care aveam trusa medicala  am pornit pe drumul serpuit care ducea spre Old Stone House. In zare, printre picaturile dese de ploaie se vedea silueta impunatoarea a cladirii victoriene, asezamantul  spitalului de psihiatrie. Incepeam sa zaresc luminile cladirii.  Sub pasii mei apasati, trosneau pietricele de pe micuta carare care ma calauzea spre  impozanta usa a cladirii. Inainte de a intra in spital, m-am oprit sa priveasca cu atentie in jur.

  Pentru o secunda imaginea Infernului a lui Dante mi-a strafulgerat mintea ”Lasciate ogne speranza, voi ch’intrate”  Lăsaţi orice speranţă voi cei ce intraţi.
  Oare cate sperante au fost lasate la usa?
  Ma simteam expus si vulnerabil.  Strangand geanta din piele neagra in care aveam trusa medicala  am pornit pe drumul serpuit care ducea spre Old Stone House. In zare, printre picaturile dese de ploaie se vedea silueta impunatoarea a cladirii victoriene, asezamantul  spitalului de psihiatrie. Incepeam sa zaresc luminile cladirii.  Sub pasii mei apasati, trosneau pietricele de pe micuta carare care ma calauzea spre  impozanta usa a cladirii. Inainte de a intra in spital, m-am oprit sa priveasca cu atentie in jur. Pentru o secunda imaginea Infernului a lui Dante mi-a strafulgerat mintea ”Lasciate ogne speranza, voi ch’intrate”  Lăsaţi orice speranţă voi cei ce intraţi. Oare cate sperante au fost lasate la usa?
 • Cand l-am cunoscut, m-a privit direct in ochi extrem de serios. Privirea lui avea sclipiri oscilante intre: zambete si tristete.
  Discutia cu sotul lui Jeanne, m-a impresionat prin aceste doua cuvinte: parteneri si casatorie.
  Mult timp mi-a bantuit gandurile scurtul nostru dialog.
  Ce este cu adevarat important intr-o relatie?
  Casatoria? Oare un certificat ne poate proteja de eventualele esecuri? Oare acest certificat este o permanenta declaratie de dragoste si constanta in via ta?
  Iubirea trebuie neaparat inregistrata la Starea Civila?
  Povestea unui barbat care a ramas pana in ultima clipa alaturi langa femeia iubita, un barbat care atunci cand nu stia ce sa-i spuna rostea simplu:"Te iubesc!"
  Cand l-am cunoscut, m-a privit direct in ochi extrem de serios. Privirea lui avea sclipiri oscilante intre: zambete si tristete. Discutia cu sotul lui Jeanne, m-a impresionat prin aceste doua cuvinte: parteneri si casatorie. Mult timp mi-a bantuit gandurile scurtul nostru dialog. Ce este cu adevarat important intr-o relatie? Casatoria? Oare un certificat ne poate proteja de eventualele esecuri? Oare acest certificat este o permanenta declaratie de dragoste si constanta in via ta? Iubirea trebuie neaparat inregistrata la Starea Civila? Povestea unui barbat care a ramas pana in ultima clipa alaturi langa femeia iubita, un barbat care atunci cand nu stia ce sa-i spuna rostea simplu:"Te iubesc!"
 • Cantecul lebedei. Se spune ca inainte de moarte in loc sa tipe, lebada..canta. Platon confirma aceasta credinta a vechilor greci. In pragul sfarsitului, lebedele cantau fericite, pentru ca se duceau la Apollom.
  O piesa de teatru pe care o asteptam de mult timp.
  Horatiu Malaele si Niculae Urs  au adus in Londra, teatrul de calitate romanesc. Horatiu Malaele a pus in scena si interpretat “Mascariciul” o adaptare dupa “Cantecul Lebedei”, scena dramatica intr-un singur act, scrisa de  Cehov. Anton Cehov, medic, prozator si dramaturg rus.
  Cantecul lebedei. Se spune ca inainte de moarte in loc sa tipe, lebada..canta. Platon confirma aceasta credinta a vechilor greci. In pragul sfarsitului, lebedele cantau fericite, pentru ca se duceau la Apollom. O piesa de teatru pe care o asteptam de mult timp. Horatiu Malaele si Niculae Urs  au adus in Londra, teatrul de calitate romanesc. Horatiu Malaele a pus in scena si interpretat “Mascariciul” o adaptare dupa “Cantecul Lebedei”, scena dramatica intr-un singur act, scrisa de  Cehov. Anton Cehov, medic, prozator si dramaturg rus.
 • Nu suntem facuti sa fim singuri.
  Fiecare fiinta umana are dreptul sa cunoasca dragostea.
  Amintirile Evei
  Nu suntem facuti sa fim singuri. Fiecare fiinta umana are dreptul sa cunoasca dragostea. Amintirile Evei
Mai Multe Postări