Mintea noastra are tendinta de a se uita in trecut prin ochelarii cu lentile roz.  Este normal ca amintirea celorlalti parteneri sa ne bantuie noua relatie. Se intampla aproape tututor. Pana la urma relatia de azi, este formata  pe experientele anterioare care ne-au facut sa fim cei de azi, cei de acum. Responsabilitatea incheieri unei relatii ne poate arde si ne poate atrage in trecut cu intrebarea : “si daca?”
Mintea noastra oscileaza intre trecut si prezent, Suntem oameni si traim in multiple zone mentale.Este foarte important sa discutam despre recentele despartiri, ajuta la recuperarea emotionala si intelegerea personala.
http://radiocatch22.com/inca-ma-gandesc-la-fostul-partener/
Mintea noastra are tendinta de a se uita in trecut prin ochelarii cu lentile roz.  Este normal ca amintirea celorlalti parteneri sa ne bantuie noua relatie. Se intampla aproape tututor. Pana la urma relatia de azi, este formata  pe experientele anterioare care ne-au facut sa fim cei de azi, cei de acum. Responsabilitatea incheieri unei relatii ne poate arde si ne poate atrage in trecut cu intrebarea : “si daca?” Mintea noastra oscileaza intre trecut si prezent, Suntem oameni si traim in multiple zone mentale.Este foarte important sa discutam despre recentele despartiri, ajuta la recuperarea emotionala si intelegerea personala. http://radiocatch22.com/inca-ma-gandesc-la-fostul-partener/