Barbatul Alfa nu are nevoie de aprobarea femeilor, nu este umil sau excesiv de serviabil cu ele.. Este langa femeie daca are nevoie de el, in cel mai profesional si de incredere  mod.
 Barbatul Alfa nu trebuie sa ofere bani sau cadouri pentru sex.
Totul conteaza intr-o relatie: de la fizic, ingrijire personala, privire, pozitia corpului, inteligenta, inteligenta emotionala, suflet, intelepciune, curaj, atitudine pozitiva fata de cei din jur, emotiile, pasiunile si lista continua.
Sunt 101 cai prin care poti capta atentia unei persoane si mai mult, mentine atentia persoanei respective.
http://radiocatch22.com/barbatul-alfa/
Barbatul Alfa nu are nevoie de aprobarea femeilor, nu este umil sau excesiv de serviabil cu ele.. Este langa femeie daca are nevoie de el, in cel mai profesional si de incredere  mod.  Barbatul Alfa nu trebuie sa ofere bani sau cadouri pentru sex. Totul conteaza intr-o relatie: de la fizic, ingrijire personala, privire, pozitia corpului, inteligenta, inteligenta emotionala, suflet, intelepciune, curaj, atitudine pozitiva fata de cei din jur, emotiile, pasiunile si lista continua. Sunt 101 cai prin care poti capta atentia unei persoane si mai mult, mentine atentia persoanei respective. http://radiocatch22.com/barbatul-alfa/