Cand l-am cunoscut, m-a privit direct in ochi extrem de serios. Privirea lui avea sclipiri oscilante intre: zambete si tristete.
Discutia cu sotul lui Jeanne, m-a impresionat prin aceste doua cuvinte: parteneri si casatorie.
Mult timp mi-a bantuit gandurile scurtul nostru dialog.
Ce este cu adevarat important intr-o relatie?
Casatoria? Oare un certificat ne poate proteja de eventualele esecuri? Oare acest certificat este o permanenta declaratie de dragoste si constanta in via ta?
Iubirea trebuie neaparat inregistrata la Starea Civila?
Povestea unui barbat care a ramas pana in ultima clipa alaturi langa femeia iubita, un barbat care atunci cand nu stia ce sa-i spuna rostea simplu:"Te iubesc!"
Cand l-am cunoscut, m-a privit direct in ochi extrem de serios. Privirea lui avea sclipiri oscilante intre: zambete si tristete. Discutia cu sotul lui Jeanne, m-a impresionat prin aceste doua cuvinte: parteneri si casatorie. Mult timp mi-a bantuit gandurile scurtul nostru dialog. Ce este cu adevarat important intr-o relatie? Casatoria? Oare un certificat ne poate proteja de eventualele esecuri? Oare acest certificat este o permanenta declaratie de dragoste si constanta in via ta? Iubirea trebuie neaparat inregistrata la Starea Civila? Povestea unui barbat care a ramas pana in ultima clipa alaturi langa femeia iubita, un barbat care atunci cand nu stia ce sa-i spuna rostea simplu:"Te iubesc!"