• "În concepția românului dezinformat, bărbații merg la sală să facă mușchi și pătrățele, iar femeile să slăbească. Nici nu e de mirare, având în vedere că în ultimii ani, rata obezității la adolescenții români a crescut ENORM, speranța de viață a scăzut, iar consumul de alcool e în creștere. Românii nu știu ce înseamnă mișcare. Pentru ei, sportul se face numai când vrei să slăbești, și atunci, se face numai la sală. 
  Suntem în punctul ăla în care oamenii beau Cola Zero pentru că "este mai sănătos" și când vor să slăbească, nu mănâncă nimic după ora 18, când ei se bagă în pat peste 7 ore! Voi vă dați seama cât de dobitoci suntem ca și nație?"
  Pentru restul articolului, vă aștept pe blog.
  "În concepția românului dezinformat, bărbații merg la sală să facă mușchi și pătrățele, iar femeile să slăbească. Nici nu e de mirare, având în vedere că în ultimii ani, rata obezității la adolescenții români a crescut ENORM, speranța de viață a scăzut, iar consumul de alcool e în creștere. Românii nu știu ce înseamnă mișcare. Pentru ei, sportul se face numai când vrei să slăbești, și atunci, se face numai la sală.  Suntem în punctul ăla în care oamenii beau Cola Zero pentru că "este mai sănătos" și când vor să slăbească, nu mănâncă nimic după ora 18, când ei se bagă în pat peste 7 ore! Voi vă dați seama cât de dobitoci suntem ca și nație?" Pentru restul articolului, vă aștept pe blog.
 • Martie 2015. Am avut o perioadă mai grea pentru că m-am îmbolnăvit destul de rău(da, am reușit!), m-am simțit obosită și prin urmare, am lipsit și din online. Dar mi-am revenit, și sunt mai bine ca niciodată! Este o perioadă plină de motivații, a introspecției și a schimbărilor interioare.
  Martie 2015. Am avut o perioadă mai grea pentru că m-am îmbolnăvit destul de rău(da, am reușit!), m-am simțit obosită și prin urmare, am lipsit și din online. Dar mi-am revenit, și sunt mai bine ca niciodată! Este o perioadă plină de motivații, a introspecției și a schimbărilor interioare.
 • Dacă ai deja un partener la sală, alege să lucrezi și câteva exerciții în echipă. Te fac să te simți foarte bine, îți ridică moralul, te relaxează, iar antrenamentul nu este deloc monoton. Iată un exemplu pe care l-am pregătit pentru voi (video).
  Dacă ai deja un partener la sală, alege să lucrezi și câteva exerciții în echipă. Te fac să te simți foarte bine, îți ridică moralul, te relaxează, iar antrenamentul nu este deloc monoton. Iată un exemplu pe care l-am pregătit pentru voi (video).
 • Cei de la Standard Shoes mi-au făcut o surpriză frumoasă! Astăzi am primit coletul de la ei, cu o pereche de sneakerși albi, pe care mi-o doream. 
  Cei de la Standard Shoes mi-au făcut o surpriză frumoasă! Astăzi am primit coletul de la ei, cu o pereche de sneakerși albi, pe care mi-o doream. 
 •   Fructele sunt importante surse de nutrienți precum fibre, potasiu, vitamina C și acid folic, iar consumul acestora aduce numeroase beneficii sănătății și reduce riscul multor boli. 
     Cea mai frecventă greșeală a oamenilor este legată de modul în care consumă fructele. Consumul  corect  de fructe este foarte important pentru sistemul digestiv. În caz contrar, pot apărea probleme digestive și afecta sănătatea.
     Sunt sigură că toți am auzit pe cineva spunând despre anumite fructe că îngrașă, însă acest lucru se întâmplă în urma unui consum incorect de fructe și o alimentație nepotrivită.
    Fructele sunt importante surse de nutrienți precum fibre, potasiu, vitamina C și acid folic, iar consumul acestora aduce numeroase beneficii sănătății și reduce riscul multor boli.     Cea mai frecventă greșeală a oamenilor este legată de modul în care consumă fructele. Consumul  corect  de fructe este foarte important pentru sistemul digestiv. În caz contrar, pot apărea probleme digestive și afecta sănătatea.    Sunt sigură că toți am auzit pe cineva spunând despre anumite fructe că îngrașă, însă acest lucru se întâmplă în urma unui consum incorect de fructe și o alimentație nepotrivită.
 •  Februarie 2015. Încep un program wellness, al cărui prim pas este hidratarea. Cunosc oameni cu care am un scop comun, în online. Introduc noi obiceiuri în antrenament și alimentație. Rezultat: Energie din plin și o extraordinară stare de bine.
   Februarie 2015. Încep un program wellness, al cărui prim pas este hidratarea. Cunosc oameni cu care am un scop comun, în online. Introduc noi obiceiuri în antrenament și alimentație. Rezultat: Energie din plin și o extraordinară stare de bine.
 • Produsul care a venit cu o mare contribuție la stilul meu de viață
  Produsul care a venit cu o mare contribuție la stilul meu de viață
 • update!
  update!
 • Să alegi hrana sănătoasă nu înseamnă să alegi să mănânci salate și mâncăruri care nu îți fac papilele gustative fericite. Înseamnă să îi asiguri corpului tău toți nutrienții de care are nevoie fără să îți pui în pericol sănătatea. Trebuie doar să îți dorești să încerci cât mai multe retețe, să găsești ingredientele potrivite și să alegi combinațiile care îți plac. Iar, dacă vrei rezultatele antrenamentelor, este  necesar  să îți îmbunătățești considerabil obiceiurile alimentare. Fără nicio discuție.
  Să alegi hrana sănătoasă nu înseamnă să alegi să mănânci salate și mâncăruri care nu îți fac papilele gustative fericite. Înseamnă să îi asiguri corpului tău toți nutrienții de care are nevoie fără să îți pui în pericol sănătatea. Trebuie doar să îți dorești să încerci cât mai multe retețe, să găsești ingredientele potrivite și să alegi combinațiile care îți plac. Iar, dacă vrei rezultatele antrenamentelor, este  necesar  să îți îmbunătățești considerabil obiceiurile alimentare. Fără nicio discuție.
 • Update!
  Update!
Mai Multe Postări