"În concepția românului dezinformat, bărbații merg la sală să facă mușchi și pătrățele, iar femeile să slăbească. Nici nu e de mirare, având în vedere că în ultimii ani, rata obezității la adolescenții români a crescut ENORM, speranța de viață a scăzut, iar consumul de alcool e în creștere. Românii nu știu ce înseamnă mișcare. Pentru ei, sportul se face numai când vrei să slăbești, și atunci, se face numai la sală. 
Suntem în punctul ăla în care oamenii beau Cola Zero pentru că "este mai sănătos" și când vor să slăbească, nu mănâncă nimic după ora 18, când ei se bagă în pat peste 7 ore! Voi vă dați seama cât de dobitoci suntem ca și nație?"
Pentru restul articolului, vă aștept pe blog.
"În concepția românului dezinformat, bărbații merg la sală să facă mușchi și pătrățele, iar femeile să slăbească. Nici nu e de mirare, având în vedere că în ultimii ani, rata obezității la adolescenții români a crescut ENORM, speranța de viață a scăzut, iar consumul de alcool e în creștere. Românii nu știu ce înseamnă mișcare. Pentru ei, sportul se face numai când vrei să slăbești, și atunci, se face numai la sală.  Suntem în punctul ăla în care oamenii beau Cola Zero pentru că "este mai sănătos" și când vor să slăbească, nu mănâncă nimic după ora 18, când ei se bagă în pat peste 7 ore! Voi vă dați seama cât de dobitoci suntem ca și nație?" Pentru restul articolului, vă aștept pe blog.