Fructele sunt importante surse de nutrienți precum fibre, potasiu, vitamina C și acid folic, iar consumul acestora aduce numeroase beneficii sănătății și reduce riscul multor boli. 
   Cea mai frecventă greșeală a oamenilor este legată de modul în care consumă fructele. Consumul  corect  de fructe este foarte important pentru sistemul digestiv. În caz contrar, pot apărea probleme digestive și afecta sănătatea.
   Sunt sigură că toți am auzit pe cineva spunând despre anumite fructe că îngrașă, însă acest lucru se întâmplă în urma unui consum incorect de fructe și o alimentație nepotrivită.
  Fructele sunt importante surse de nutrienți precum fibre, potasiu, vitamina C și acid folic, iar consumul acestora aduce numeroase beneficii sănătății și reduce riscul multor boli.     Cea mai frecventă greșeală a oamenilor este legată de modul în care consumă fructele. Consumul  corect  de fructe este foarte important pentru sistemul digestiv. În caz contrar, pot apărea probleme digestive și afecta sănătatea.    Sunt sigură că toți am auzit pe cineva spunând despre anumite fructe că îngrașă, însă acest lucru se întâmplă în urma unui consum incorect de fructe și o alimentație nepotrivită.