"Conjuratia imbecililor este mai putin periculoasa decat solidaritatea mediocritatii"

multumesc Florian!

ps.

ai probleme cu toateBlogurile . ro? Intreaba-ma!
 • Dragilor, peste doar cateva zile, pe 1 Octombrie 2020, incepe cea mai longeviva, prolifica si provocatoare competitie din blogging-ul romanesc.

  Incepe editia cu numarul 21 a SuperBlog!

  Fiind o competitie cu premiile pe masa, participantii iau tot. Ei bine, ca de fiecare data, si aceasta editie este una foarte generoasa. Am numarat peste 15 Sponsori ce s-au pregatit sa premieze creativitatea bloggerilor inscrisi in concurs.

  Fiind parteneri vechi ai acestei competitii, dar si admiratori sinceri ai fenomenului pe care SuperBlog poate sa-l genereze in blogosfera romaneasca, va spunem doar atat:

  Participati, scrieti si publicati pe blog! Pentru ca nici nu banuiti cat o sa castigati!

  Detalii aici: https://blog.super-blog.eu/start-inscrieri-in-superblog-2020/
  Dragilor, peste doar cateva zile, pe 1 Octombrie 2020, incepe cea mai longeviva, prolifica si provocatoare competitie din blogging-ul romanesc. Incepe editia cu numarul 21 a SuperBlog! Fiind o competitie cu premiile pe masa, participantii iau tot. Ei bine, ca de fiecare data, si aceasta editie este una foarte generoasa. Am numarat peste 15 Sponsori ce s-au pregatit sa premieze creativitatea bloggerilor inscrisi in concurs. Fiind parteneri vechi ai acestei competitii, dar si admiratori sinceri ai fenomenului pe care SuperBlog poate sa-l genereze in blogosfera romaneasca, va spunem doar atat: Participati, scrieti si publicati pe blog! Pentru ca nici nu banuiti cat o sa castigati! Detalii aici: https://blog.super-blog.eu/start-inscrieri-in-superblog-2020/
  BLOG.SUPER-BLOG.EU
  START înscrieri în SuperBlog 2020!
  Salut! Ca la fiecare început de toamnă, încă din 2008, 1 septembrie marchează deschiderea înscrierilor în SuperBlog. Vă invităm, așadar, în cea de-a 21-a ediție a competiției noastre de blogging creativ. Dacă nu știi deja (despre) ce este SuperBlog, iată la ce să te aștepți: De ce să participi? scrii pe teme dintre cele mai [...]
 • Pregatiti?

  Premiile sunt gata! :)
  Pregatiti? Premiile sunt gata! :)
  BLOG.SUPER-BLOG.EU
  Pregătiți să câștigați premiile Spring SuperBlog 2020?
  Bun găsit, superbloggeri! Mâine, 1 martie 2020, dăm startul celei de-a 20-a ediții a competiției noastre. După cum v-am obișnuit la începutul fiecărei ediții, vă prezentăm o listă (deocamdată parțială) cu premiile pregătite de sponsorii competiției. De reținut: cu cât participați la mai multe probe, cu atât mai multe premii puteți câștiga - atât cele [...]
 • Dragilor,

  S-a dat startul inscrierilor pentru Spring SuperBlog 2020. :)

  Ma pregatem sa scriu o lunga lista cu motive pentru care un blogger ar trebui sa participe la aceasta competitie, insa exact cand sa ma apuc de treaba, am descoperit o frumoasa lista chiar pe blogul SuperBlog.

  Va las si aici aceasta lista, impreuna cu indemnul si recomandarea de a va inscrie in aceasta competitie!

  Pot sa mai adaug doar atat:

  Nu este despre premii, caci sunt din belsug, ci este o competitie despre tine.

  Participa! Ai sa intelegi ce vreau sa spun.
  Dragilor, S-a dat startul inscrierilor pentru Spring SuperBlog 2020. :) Ma pregatem sa scriu o lunga lista cu motive pentru care un blogger ar trebui sa participe la aceasta competitie, insa exact cand sa ma apuc de treaba, am descoperit o frumoasa lista chiar pe blogul SuperBlog. Va las si aici aceasta lista, impreuna cu indemnul si recomandarea de a va inscrie in aceasta competitie! Pot sa mai adaug doar atat: Nu este despre premii, caci sunt din belsug, ci este o competitie despre tine. Participa! Ai sa intelegi ce vreau sa spun.
 • Dragilor, am putina nevoie de ajutorul vostru. :)

  Am o mica problema cu acest cont fals de Facebook, m-ar ajuta daca l-ati raporta.

  Va multumesc!

  https://www.facebook.com/madalin.iordache.3110
  Dragilor, am putina nevoie de ajutorul vostru. :) Am o mica problema cu acest cont fals de Facebook, m-ar ajuta daca l-ati raporta. Va multumesc! https://www.facebook.com/madalin.iordache.3110
 • Salut, apasatul butonului de apreciere la absolut toate postarile din comunitate nu te va ajuta deloc. Tot ce se vede este doar o usoara forma de disperare care genereaza un mic spam haios :) Las-o mai moale si apreciaza doar ceea ce chiar iti place sau te intereseaza. Oamenii nu sunt roboti si nu apreciaza, la randul lor, un comportament mecanic care a genereze cantitate si nu calitate a interactiunii. 
  Salut, apasatul butonului de apreciere la absolut toate postarile din comunitate nu te va ajuta deloc. Tot ce se vede este doar o usoara forma de disperare care genereaza un mic spam haios :) Las-o mai moale si apreciaza doar ceea ce chiar iti place sau te intereseaza. Oamenii nu sunt roboti si nu apreciaza, la randul lor, un comportament mecanic care a genereze cantitate si nu calitate a interactiunii. 
 • Poti beneficia de prezenta link-ului dofollow, catre site-ul tau, pe un site cu page rank 6 pentru mai mult de 8 luni, daca-mi scrii pe  catalin.victor.ionut@gmail.com .
  Poti beneficia de prezenta link-ului dofollow, catre site-ul tau, pe un site cu page rank 6 pentru mai mult de 8 luni, daca-mi scrii pe  catalin.victor.ionut@gmail.com .
 • Dragii mei, din cauza unor probleme pe care le are in acest moment serverul, dar la rezolvarea carora lucram de zor, momentan nu se pot posta link-uri sau uploada poze. Imi cer scuze pentru neplaceri si promit ca o sa-i dam de cap :)
  Dragii mei, din cauza unor probleme pe care le are in acest moment serverul, dar la rezolvarea carora lucram de zor, momentan nu se pot posta link-uri sau uploada poze. Imi cer scuze pentru neplaceri si promit ca o sa-i dam de cap :)
Mai Multe Postări