Dragilor, peste doar cateva zile, pe 1 Octombrie 2020, incepe cea mai longeviva, prolifica si provocatoare competitie din blogging-ul romanesc.

Incepe editia cu numarul 21 a SuperBlog!

Fiind o competitie cu premiile pe masa, participantii iau tot. Ei bine, ca de fiecare data, si aceasta editie este una foarte generoasa. Am numarat peste 15 Sponsori ce s-au pregatit sa premieze creativitatea bloggerilor inscrisi in concurs.

Fiind parteneri vechi ai acestei competitii, dar si admiratori sinceri ai fenomenului pe care SuperBlog poate sa-l genereze in blogosfera romaneasca, va spunem doar atat:

Participati, scrieti si publicati pe blog! Pentru ca nici nu banuiti cat o sa castigati!

Detalii aici: https://blog.super-blog.eu/start-inscrieri-in-superblog-2020/
Dragilor, peste doar cateva zile, pe 1 Octombrie 2020, incepe cea mai longeviva, prolifica si provocatoare competitie din blogging-ul romanesc. Incepe editia cu numarul 21 a SuperBlog! Fiind o competitie cu premiile pe masa, participantii iau tot. Ei bine, ca de fiecare data, si aceasta editie este una foarte generoasa. Am numarat peste 15 Sponsori ce s-au pregatit sa premieze creativitatea bloggerilor inscrisi in concurs. Fiind parteneri vechi ai acestei competitii, dar si admiratori sinceri ai fenomenului pe care SuperBlog poate sa-l genereze in blogosfera romaneasca, va spunem doar atat: Participati, scrieti si publicati pe blog! Pentru ca nici nu banuiti cat o sa castigati! Detalii aici: https://blog.super-blog.eu/start-inscrieri-in-superblog-2020/
BLOG.SUPER-BLOG.EU
START înscrieri în SuperBlog 2020!
Salut! Ca la fiecare început de toamnă, încă din 2008, 1 septembrie marchează deschiderea înscrierilor în SuperBlog. Vă invităm, așadar, în cea de-a 21-a ediție a competiției noastre de blogging creativ. Dacă nu știi deja (despre) ce este SuperBlog, iată la ce să te aștepți: De ce să participi? scrii pe teme dintre cele mai [...]