Sunt o stare de spirit imperfecta.
 • Greseli pe care eu le-am facut participand la superblog.
  Greseli pe care eu le-am facut participand la superblog.
 • Ti-ai uitat copilul in tara, nu ti-e dor de el?
  Ti-ai uitat copilul in tara, nu ti-e dor de el?
 • Imi pare rau, ai dreptate, trebuia sa-ti spun si-apoi sa plec, dar ma doare stomacul tare.

  -Tare, tare? De ce? Mai ai un bebe acolo?

  Zambesc, as fii vrut asa o dulce durere, dar imi amintesc ca in stomac am doar arsura gastritei duodenale. Si lui i-ar placea sa aiba un fratior, doar ca eu nu-I mai pot implini dorinta. Oftez si ii zic.

  -Nu, puiule, am doar gastrita. O arsura mare, mare, aici deasupra stomacului.
  Imi pare rau, ai dreptate, trebuia sa-ti spun si-apoi sa plec, dar ma doare stomacul tare. -Tare, tare? De ce? Mai ai un bebe acolo? Zambesc, as fii vrut asa o dulce durere, dar imi amintesc ca in stomac am doar arsura gastritei duodenale. Si lui i-ar placea sa aiba un fratior, doar ca eu nu-I mai pot implini dorinta. Oftez si ii zic. -Nu, puiule, am doar gastrita. O arsura mare, mare, aici deasupra stomacului.
 • In bratele protectoare ale bunicului descopeream vagoanele mici si magia locului de la fereastra. Pe timp de zi vedeam cu aceasta cucerea fiecare celula adormita a pamantului, cum soarele rasare timid de dupa dealuri, raspandind lumina si frumos in jur. Cum verdele pur al lanurilor se pierd pana departe, unindu-se cu cerul, ori cum brazii inalti pana la nori se impodobeau cu zapada. Imi placea sa urmaresc picaturile de ploaie de la prima lor secunda de viata si pana dispareau sub povara propriei greutati. Lumea de dincolo era intotdeauna fascinanta.
  In bratele protectoare ale bunicului descopeream vagoanele mici si magia locului de la fereastra. Pe timp de zi vedeam cu aceasta cucerea fiecare celula adormita a pamantului, cum soarele rasare timid de dupa dealuri, raspandind lumina si frumos in jur. Cum verdele pur al lanurilor se pierd pana departe, unindu-se cu cerul, ori cum brazii inalti pana la nori se impodobeau cu zapada. Imi placea sa urmaresc picaturile de ploaie de la prima lor secunda de viata si pana dispareau sub povara propriei greutati. Lumea de dincolo era intotdeauna fascinanta.
 • Ne exprimam dragostea in fiecare zi.
  Iubirea nu e suficienta pentru ca o casnicie de dureze, inca de la inceputul ei e nevoie ca ea sa fie insotita de un respect mutual. Nici solutii pentru o casnicie fericita nu exista, exista doar comunicare si libertate.

  De acum 4 ani semnez cu nume de floare, cea mai nobila intre flori s
  Ne exprimam dragostea in fiecare zi. Iubirea nu e suficienta pentru ca o casnicie de dureze, inca de la inceputul ei e nevoie ca ea sa fie insotita de un respect mutual. Nici solutii pentru o casnicie fericita nu exista, exista doar comunicare si libertate. De acum 4 ani semnez cu nume de floare, cea mai nobila intre flori s
 • Educatoarea, draguta ca intotdeauna ne-a adus vestile bune intai, aveam cu totii niste copii inteligenti si receptivi. A fost asa de bun augur remarca asta ca am simtit sapte suflete cum se relaxeaza. Zambetul de incantare al doamnei era confirmarea de care noi, cei din bancute, aveam nevoie. Acum sunt in faza de acomodare, de descoperire, de imprietenire, de neastampar, de plictis. Toate la un loc.
  Educatoarea, draguta ca intotdeauna ne-a adus vestile bune intai, aveam cu totii niste copii inteligenti si receptivi. A fost asa de bun augur remarca asta ca am simtit sapte suflete cum se relaxeaza. Zambetul de incantare al doamnei era confirmarea de care noi, cei din bancute, aveam nevoie. Acum sunt in faza de acomodare, de descoperire, de imprietenire, de neastampar, de plictis. Toate la un loc.
 • – Unde ma asez? Ma intreba pe mine in fata doamnei care il intampina de la acelasi nivel.
  – Dansa e doamna educatoare, ii spun, da-I florile.
  – Iti arat eu, spune tanara doamna, hai sa ne cunoastem.
  – Cum te cheama? Cati ani ai?
  – David, zice puiul tare si am trei ani si restul stie mami.
  Apoi pleaca spre grupurile de fete care se jucau cu lego.
  – Unde ma asez? Ma intreba pe mine in fata doamnei care il intampina de la acelasi nivel. – Dansa e doamna educatoare, ii spun, da-I florile. – Iti arat eu, spune tanara doamna, hai sa ne cunoastem. – Cum te cheama? Cati ani ai? – David, zice puiul tare si am trei ani si restul stie mami. Apoi pleaca spre grupurile de fete care se jucau cu lego.

 • Copilul in Biserica stie sa se poarte doar daca ai rabdare cu el, cu tine, cu cei din jur. Asta e concluzia la care am ajuns dupa o experienta de mai bine de o ora intro situatie speciala.
  Copilul in Biserica stie sa se poarte doar daca ai rabdare cu el, cu tine, cu cei din jur. Asta e concluzia la care am ajuns dupa o experienta de mai bine de o ora intro situatie speciala.
 • S-a infintat o firma de sarlatani care ia bani pe verificari de gaze false, numele ei este Sc Ek Instal Termoservice SRL si are niste angajati care iti bat la usa cu tupeu
  S-a infintat o firma de sarlatani care ia bani pe verificari de gaze false, numele ei este Sc Ek Instal Termoservice SRL si are niste angajati care iti bat la usa cu tupeu
 • Un bun dulce acrisor, catina cu miere, un produs facut in casa care ajuta foarte mult la intarirea imunitatii. Fiul meu de 3 ani si 8 luni ia singur cate o lingurita aproape in fiecare dimineata.
  Un bun dulce acrisor, catina cu miere, un produs facut in casa care ajuta foarte mult la intarirea imunitatii. Fiul meu de 3 ani si 8 luni ia singur cate o lingurita aproape in fiecare dimineata.
Mai Multe Postări