• A tunci cand constanți cu mare supărare ca nici anumite haine preferate nu te mai încap, deși nu mananci șaorma toată ziua iar la televizor și pe internet nu există subiect care să nu aibă in prim plan vreo tipă slabă care poartă mărimea XS, te gandeși că ai de ales intre 2-3 zile de depresie in care te plangi ce grasă ești, sau cu o cafea in față să meditezi filozofic la ce inseamnă să fii femeie și să ajungi tot după 2-3 zile la ideile minunate sau nu, de mai jos. 
  A tunci cand constanți cu mare supărare ca nici anumite haine preferate nu te mai încap, deși nu mananci șaorma toată ziua iar la televizor și pe internet nu există subiect care să nu aibă in prim plan vreo tipă slabă care poartă mărimea XS, te gandeși că ai de ales intre 2-3 zile de depresie in care te plangi ce grasă ești, sau cu o cafea in față să meditezi filozofic la ce inseamnă să fii femeie și să ajungi tot după 2-3 zile la ideile minunate sau nu, de mai jos. 
 • Numai am 35 de ani de ceva vreme, corpul meu s-a maturizat ca să zic așa din toate punctele de vedere, a fost supus pană acum si la diverse diete, si la sport intens in diverse etape ale tinereții mele. Insă de ceva vreme realizez că numai pot umbla la kilograme la fel de ușor cum o făceam altadata chiar si fară sport, numai cu scoaterea din alimentație a anumitor alimente. 
  Numai am 35 de ani de ceva vreme, corpul meu s-a maturizat ca să zic așa din toate punctele de vedere, a fost supus pană acum si la diverse diete, si la sport intens in diverse etape ale tinereții mele. Insă de ceva vreme realizez că numai pot umbla la kilograme la fel de ușor cum o făceam altadata chiar si fară sport, numai cu scoaterea din alimentație a anumitor alimente. 
 • Standardele frumuseții zilelor noastre care apar pe toate afișele, ecranele si paginile revistelor, sunt nerealiste. 
  Frumusețea feminină inseamnă diversitate în formele trupului nostru, in culoarea pieleii, in cați centimentri masurăm in inălțime sau varsta pe care o avem
  Standardele frumuseții zilelor noastre care apar pe toate afișele, ecranele si paginile revistelor, sunt nerealiste.  Frumusețea feminină inseamnă diversitate în formele trupului nostru, in culoarea pieleii, in cați centimentri masurăm in inălțime sau varsta pe care o avem
 • Cred că adjectivele stralucitor și puternic care sunt atribuite ca și calități pe care părul nostru al femeilor, le va avea după ce folosim produsul, pot fi etichete dacă tot vorbim despre ele, puse și femeilor indiferent de șamponul pe care il folosesc. Strălucitoare și puternice fie la propriu sau la figurat, putem deveni fiecare dintre noi pentru că asa cum ar spune un alt brand destinat noua, MERITĂM. 


  Pe de altă parte vreau să subliniez că sunt și alte categorii sociale care sunt supuse etichitării greșite ca sa zic asa, și care suferă din această cauza.
  Cred că adjectivele stralucitor și puternic care sunt atribuite ca și calități pe care părul nostru al femeilor, le va avea după ce folosim produsul, pot fi etichete dacă tot vorbim despre ele, puse și femeilor indiferent de șamponul pe care il folosesc. Strălucitoare și puternice fie la propriu sau la figurat, putem deveni fiecare dintre noi pentru că asa cum ar spune un alt brand destinat noua, MERITĂM.  Pe de altă parte vreau să subliniez că sunt și alte categorii sociale care sunt supuse etichitării greșite ca sa zic asa, și care suferă din această cauza.
 • Printr-o surprinzatoare dinamica a unor factori complet necunoscuți nouă oamenilor de rând, femeile și bărbații percep și înțeleg ceea ce percep in modalități total diferite, dar care sunt menite din contră să îi atragă pe cei doi mai mult decât să îi îndepărteze. 


  UNELE  dintre noi implicate în diverse grade in relații mai mult sau mai puțin serioase cu UNII dintre ei, ne trezim la un moment dat că spunem "Eu am impresia că tu crezi/faci/incerci/visezi/spui cutare și cutare lucru. Și  pentru că eu am impresia asta, am decis să iau cutare și cutare decizie"
  Printr-o surprinzatoare dinamica a unor factori complet necunoscuți nouă oamenilor de rând, femeile și bărbații percep și înțeleg ceea ce percep in modalități total diferite, dar care sunt menite din contră să îi atragă pe cei doi mai mult decât să îi îndepărteze.  UNELE  dintre noi implicate în diverse grade in relații mai mult sau mai puțin serioase cu UNII dintre ei, ne trezim la un moment dat că spunem "Eu am impresia că tu crezi/faci/incerci/visezi/spui cutare și cutare lucru. Și  pentru că eu am impresia asta, am decis să iau cutare și cutare decizie"
 • Și cred că undeva în genele și cromozomii noștri încă mai avem dorința acesta de a ne descătușa spiritul prin dans, teatru și alte arte. Din ce în ce mai multe țări au înțeles că muzica nu trebuie să lipsească din educația copiilor, unde mai pui că de când suntem bebeluși singura jucărie care ne incântp cu adevărat sunt sunetele cântecelelor.
  Și cred că undeva în genele și cromozomii noștri încă mai avem dorința acesta de a ne descătușa spiritul prin dans, teatru și alte arte. Din ce în ce mai multe țări au înțeles că muzica nu trebuie să lipsească din educația copiilor, unde mai pui că de când suntem bebeluși singura jucărie care ne incântp cu adevărat sunt sunetele cântecelelor.
 • Contrar obiceiului românesc care spune că bebele trebuie să se lăfăie într-un spațiu cât mai mare, un pat king size încă de la câteva luni, în Finlanda se pare că obiceiul este total diferit. Mămicile finladeze își culcă beblușii încă din primele luni de viață într-o cutie de carton. Da, ați citit bine, o cutie de carton. 
  Contrar obiceiului românesc care spune că bebele trebuie să se lăfăie într-un spațiu cât mai mare, un pat king size încă de la câteva luni, în Finlanda se pare că obiceiul este total diferit. Mămicile finladeze își culcă beblușii încă din primele luni de viață într-o cutie de carton. Da, ați citit bine, o cutie de carton. 
 • Nu contează despre ce domeniu al vieții noastre vorbim, că e religie, că e familie, că e sanătate, ne dorim să știm că există chiar și un punct cât de mic, un ceva/cineva, care ne dă Stabilitate, care ne poate apăra de furtună și care ne poate fi de folos când suntem prea euforici. 
  Și uite, din aceste motive, nu ne plac part time loverii, nu ne plac part time prietenii. Vrem dedicație totală de la toți și toate.
  Nu contează despre ce domeniu al vieții noastre vorbim, că e religie, că e familie, că e sanătate, ne dorim să știm că există chiar și un punct cât de mic, un ceva/cineva, care ne dă Stabilitate, care ne poate apăra de furtună și care ne poate fi de folos când suntem prea euforici.  Și uite, din aceste motive, nu ne plac part time loverii, nu ne plac part time prietenii. Vrem dedicație totală de la toți și toate.
 • Fie că ne facem curaj singuri sau primim sfaturi de la persoane bine intenționate, auzim îndemnuri ca: Incearca o culoare noua pentru haina ta de primavara! Incearca un roz in loc de negru! Incearca sa te provoci invatand o limba noua! Indrazneste sa marturisesti ceva ce ai in inima de mult! Indrazneste sa faci o "nebunie"! Ai curajul sa schimbi ceva in jurul tau, in obiceiurile tale! Incearca sa visezi mai mult sau din contra sa actionezi mai mult! Incearca sa multumesti pentru ceea ce primesti bun sau rau. Sa ai curajul sa astepti fara sa grabesti lucurile, fara sa intervii!
  Fie că ne facem curaj singuri sau primim sfaturi de la persoane bine intenționate, auzim îndemnuri ca: Incearca o culoare noua pentru haina ta de primavara! Incearca un roz in loc de negru! Incearca sa te provoci invatand o limba noua! Indrazneste sa marturisesti ceva ce ai in inima de mult! Indrazneste sa faci o "nebunie"! Ai curajul sa schimbi ceva in jurul tau, in obiceiurile tale! Incearca sa visezi mai mult sau din contra sa actionezi mai mult! Incearca sa multumesti pentru ceea ce primesti bun sau rau. Sa ai curajul sa astepti fara sa grabesti lucurile, fara sa intervii!
 •  "Trenul regio Xulescu vine in gara la linia 2, va rugam feriti linia." Fraza asta se aude foarte des in orice gara din țară.  Eu una imi imaginez cum noi calatorii de pe peroane trebuie sa dam o mana de ajutor angjatilor CFR si sa ferim linia din calea trenului.  Se pare ca vocile angajatilor CFR  vor folosi prea multa energie daca  vor spune "Va rugam să va feriti de pe linie." E atat de simplu sau si mai la obiect "Feriți-vă din calea trenului vă rugăm frumos" sau "Pe cei care au decis azi dintr-un motiv sau altul sa se arunce in fata trenului ii anuntam ca o pot face in urmatoarele minute in fata trenului 1907 care va trage la linia 2, va dorim mult succes"
   "Trenul regio Xulescu vine in gara la linia 2, va rugam feriti linia." Fraza asta se aude foarte des in orice gara din țară.  Eu una imi imaginez cum noi calatorii de pe peroane trebuie sa dam o mana de ajutor angjatilor CFR si sa ferim linia din calea trenului.  Se pare ca vocile angajatilor CFR  vor folosi prea multa energie daca  vor spune "Va rugam să va feriti de pe linie." E atat de simplu sau si mai la obiect "Feriți-vă din calea trenului vă rugăm frumos" sau "Pe cei care au decis azi dintr-un motiv sau altul sa se arunce in fata trenului ii anuntam ca o pot face in urmatoarele minute in fata trenului 1907 care va trage la linia 2, va dorim mult succes"
Mai Multe Postări