Printr-o surprinzatoare dinamica a unor factori complet necunoscuți nouă oamenilor de rând, femeile și bărbații percep și înțeleg ceea ce percep in modalități total diferite, dar care sunt menite din contră să îi atragă pe cei doi mai mult decât să îi îndepărteze. 


UNELE  dintre noi implicate în diverse grade in relații mai mult sau mai puțin serioase cu UNII dintre ei, ne trezim la un moment dat că spunem "Eu am impresia că tu crezi/faci/incerci/visezi/spui cutare și cutare lucru. Și  pentru că eu am impresia asta, am decis să iau cutare și cutare decizie"
Printr-o surprinzatoare dinamica a unor factori complet necunoscuți nouă oamenilor de rând, femeile și bărbații percep și înțeleg ceea ce percep in modalități total diferite, dar care sunt menite din contră să îi atragă pe cei doi mai mult decât să îi îndepărteze.  UNELE  dintre noi implicate în diverse grade in relații mai mult sau mai puțin serioase cu UNII dintre ei, ne trezim la un moment dat că spunem "Eu am impresia că tu crezi/faci/incerci/visezi/spui cutare și cutare lucru. Și  pentru că eu am impresia asta, am decis să iau cutare și cutare decizie"