Cred că adjectivele stralucitor și puternic care sunt atribuite ca și calități pe care părul nostru al femeilor, le va avea după ce folosim produsul, pot fi etichete dacă tot vorbim despre ele, puse și femeilor indiferent de șamponul pe care il folosesc. Strălucitoare și puternice fie la propriu sau la figurat, putem deveni fiecare dintre noi pentru că asa cum ar spune un alt brand destinat noua, MERITĂM. 


Pe de altă parte vreau să subliniez că sunt și alte categorii sociale care sunt supuse etichitării greșite ca sa zic asa, și care suferă din această cauza.
Cred că adjectivele stralucitor și puternic care sunt atribuite ca și calități pe care părul nostru al femeilor, le va avea după ce folosim produsul, pot fi etichete dacă tot vorbim despre ele, puse și femeilor indiferent de șamponul pe care il folosesc. Strălucitoare și puternice fie la propriu sau la figurat, putem deveni fiecare dintre noi pentru că asa cum ar spune un alt brand destinat noua, MERITĂM.  Pe de altă parte vreau să subliniez că sunt și alte categorii sociale care sunt supuse etichitării greșite ca sa zic asa, și care suferă din această cauza.