sunt doar un om , un om cu defecte si calitati , chiar daca viata m-a ,, inzestrat '' cu diabet insulino-dependent de 5 ani acest lucru m-a facut sa vad viata in alt fel sa iubesc mai mult fiecare moment de fericire sa invat mai mult din fiecare lacrima cazuta . o persoana caruia ii place fotografia , natura , frumosul , viata , si iubirea
 • au trecut saptamani, luni sau poate ani, de cand nu am mai scris dar imi doresc asta din nou, asa ca am venit cu trei articole noi si incerc o renastere a blogului. o zi frumoasa!
  au trecut saptamani, luni sau poate ani, de cand nu am mai scris dar imi doresc asta din nou, asa ca am venit cu trei articole noi si incerc o renastere a blogului. o zi frumoasa!
 • Sunt de parerea ca doar prin reclama si recomandari putem creste audienta , sa faci reclama pe pagina personala a unei alte pagini poate e un lucru pe care nu multi il vor, dar recomandarea unei pagini printr-un singur like ( reciproc sau nu dupa cum considera fiecare ) poate sa ajute . Asadar daca ai o pagina de fb sau doar un profil si iti place ce ai gasit pe acesta pagina (adica blogul) poti sa ma ajuti sa cresc in comunitate printr-un like sau share a pagini. Daca vrei sa facem un schimb de like intre pagini lasa-mi un mesaj cu pagina ta si iti voi raspunde , spun asta pentru ca vreau sa imi rezerv dreptul de a alege ce pagina sa primeasca aprecierea mea ( adica nu m-ar interesa sa dau like de pe pagina unei alte pagini in care se vorbeste despre mate de porc sau gresie si faianta ) as vrea sa raman cam in aceasi categorie . 
  Bineinteles totul se rezuma in ''a place '' ceea ce gasesc, de aceea nimeni nu e obligat sa dea un like sau share doar asa de dragul de a face sau se afle in treaba . 
  Multa inspiratie !
  Sunt de parerea ca doar prin reclama si recomandari putem creste audienta , sa faci reclama pe pagina personala a unei alte pagini poate e un lucru pe care nu multi il vor, dar recomandarea unei pagini printr-un singur like ( reciproc sau nu dupa cum considera fiecare ) poate sa ajute . Asadar daca ai o pagina de fb sau doar un profil si iti place ce ai gasit pe acesta pagina (adica blogul) poti sa ma ajuti sa cresc in comunitate printr-un like sau share a pagini. Daca vrei sa facem un schimb de like intre pagini lasa-mi un mesaj cu pagina ta si iti voi raspunde , spun asta pentru ca vreau sa imi rezerv dreptul de a alege ce pagina sa primeasca aprecierea mea ( adica nu m-ar interesa sa dau like de pe pagina unei alte pagini in care se vorbeste despre mate de porc sau gresie si faianta ) as vrea sa raman cam in aceasi categorie .  Bineinteles totul se rezuma in ''a place '' ceea ce gasesc, de aceea nimeni nu e obligat sa dea un like sau share doar asa de dragul de a face sau se afle in treaba .  Multa inspiratie !
 • buna dimineata
  buna dimineata
 • Cuvintele amestecate din mintea mea nu isi mai gasesc ordinea pe pagina electronica !!! degetele mele nu mai gasesc tastele potrivite pentru a exprima emotii si ganduri ! 
  Houston, we have a problem !!!
  I need a restart , am nevoie de ceva !  
  Cuvintele amestecate din mintea mea nu isi mai gasesc ordinea pe pagina electronica !!! degetele mele nu mai gasesc tastele potrivite pentru a exprima emotii si ganduri !  Houston, we have a problem !!! I need a restart , am nevoie de ceva !  
 • 60 000 si un pic peste , un numar care reprezinta oameni , prieteni , cititori , vizitatori , indiferent cum i-am cataloga ei au trecut prin viata mea sau o parte din ea . 
  Va multumesc frumos ca existati si ca apreciati sau nu articolele scrise pe blog , va astept in numar cat mai mare si de ce nu daca va place de ce sa nu facem un pic de reclama blogului . 
  O zi cat mai frumoasa ! 
  60 000 si un pic peste , un numar care reprezinta oameni , prieteni , cititori , vizitatori , indiferent cum i-am cataloga ei au trecut prin viata mea sau o parte din ea .  Va multumesc frumos ca existati si ca apreciati sau nu articolele scrise pe blog , va astept in numar cat mai mare si de ce nu daca va place de ce sa nu facem un pic de reclama blogului .  O zi cat mai frumoasa ! 
 • va invit la un event , mini concurs sper eu interesant 
  va invit la un event , mini concurs sper eu interesant 
 • buna dimineata , oare cat timp mai purtam umbrele ?
  buna dimineata , oare cat timp mai purtam umbrele ?
 • buna dimineata . Nimeni si nimic nu e mai important decat propria persoana.
  buna dimineata . Nimeni si nimic nu e mai important decat propria persoana.
 • neata buna , ca si asa eu ma duc la munca cat de curand va ofer spre citire niste ganduri , O zi frumoasa sa aveti !!!
  neata buna , ca si asa eu ma duc la munca cat de curand va ofer spre citire niste ganduri , O zi frumoasa sa aveti !!!
 • buna dimineata are cineva vreo idee pentru titlu ?
  buna dimineata are cineva vreo idee pentru titlu ?
Mai Multe Postări