Sunt de parerea ca doar prin reclama si recomandari putem creste audienta , sa faci reclama pe pagina personala a unei alte pagini poate e un lucru pe care nu multi il vor, dar recomandarea unei pagini printr-un singur like ( reciproc sau nu dupa cum considera fiecare ) poate sa ajute . Asadar daca ai o pagina de fb sau doar un profil si iti place ce ai gasit pe acesta pagina (adica blogul) poti sa ma ajuti sa cresc in comunitate printr-un like sau share a pagini. Daca vrei sa facem un schimb de like intre pagini lasa-mi un mesaj cu pagina ta si iti voi raspunde , spun asta pentru ca vreau sa imi rezerv dreptul de a alege ce pagina sa primeasca aprecierea mea ( adica nu m-ar interesa sa dau like de pe pagina unei alte pagini in care se vorbeste despre mate de porc sau gresie si faianta ) as vrea sa raman cam in aceasi categorie . 
Bineinteles totul se rezuma in ''a place '' ceea ce gasesc, de aceea nimeni nu e obligat sa dea un like sau share doar asa de dragul de a face sau se afle in treaba . 
Multa inspiratie !
Sunt de parerea ca doar prin reclama si recomandari putem creste audienta , sa faci reclama pe pagina personala a unei alte pagini poate e un lucru pe care nu multi il vor, dar recomandarea unei pagini printr-un singur like ( reciproc sau nu dupa cum considera fiecare ) poate sa ajute . Asadar daca ai o pagina de fb sau doar un profil si iti place ce ai gasit pe acesta pagina (adica blogul) poti sa ma ajuti sa cresc in comunitate printr-un like sau share a pagini. Daca vrei sa facem un schimb de like intre pagini lasa-mi un mesaj cu pagina ta si iti voi raspunde , spun asta pentru ca vreau sa imi rezerv dreptul de a alege ce pagina sa primeasca aprecierea mea ( adica nu m-ar interesa sa dau like de pe pagina unei alte pagini in care se vorbeste despre mate de porc sau gresie si faianta ) as vrea sa raman cam in aceasi categorie .  Bineinteles totul se rezuma in ''a place '' ceea ce gasesc, de aceea nimeni nu e obligat sa dea un like sau share doar asa de dragul de a face sau se afle in treaba .  Multa inspiratie !