Au marcat 513 goluri împreună!

Cunoscuți pentru faptul că țin mingea departe de poartă, unii dintre acești stoperi au, de fapt, recorduri de goluri mai bune decât atacanții.

Golurile marcate de portari reprezintă un moment rar, dar magic în fotbal, care este extrem de memorabil și emoționant pentru fani.
Articolul enumeră cei mai buni 10 portari care au marcat goluri în istoria fotbalului, inclusiv jucători notabili precum Jose Luis Chilavert și Rogerio Ceni.
Rene Higuita este un alt portar flamboaiant care intră în top 10.
https://7fapte.blogspot.com/2024/01/cei-mai-buni-10-portari-cu-cele-mai.html
Au marcat 513 goluri împreună! Cunoscuți pentru faptul că țin mingea departe de poartă, unii dintre acești stoperi au, de fapt, recorduri de goluri mai bune decât atacanții. Golurile marcate de portari reprezintă un moment rar, dar magic în fotbal, care este extrem de memorabil și emoționant pentru fani. Articolul enumeră cei mai buni 10 portari care au marcat goluri în istoria fotbalului, inclusiv jucători notabili precum Jose Luis Chilavert și Rogerio Ceni. Rene Higuita este un alt portar flamboaiant care intră în top 10. https://7fapte.blogspot.com/2024/01/cei-mai-buni-10-portari-cu-cele-mai.html
7FAPTE.BLOGSPOT.COM
Cei mai buni 10 portari cu cele mai multe goluri marcate din istoria fotbalului
Cunoscuți pentru faptul că țin mingea departe de poartă, unii dintre acești stoperi au, de fapt, recorduri de goluri mai bune decât atacanții.