Arborele Boswellia are o istorie bogată în practicile și medicamentele tradiționale din India, China, lumea arabă și Africa. Rășina extrasă din diferite specii de Boswellia, cunoscută sub numele de tămâie, a fost o marfă valoroasă comercializată în Peninsula Arabică de peste 5.000 de ani. În timpul epocii Drumului Mătăsii, a fost, de asemenea, un produs căutat din Cornul Africii. Herodot, istoricul grec, a menționat în "Istoria" că recoltarea tămâiei din copacii Boswellia din sudul Arabiei era periculoasă din cauza șerpilor înaripați care îi păzeau. Pe lângă semnificația sa istorică, tămâia a fost folosită în medicina tradițională pentru a trata afecțiunile inflamatorii. Studiile moderne au confirmat eficacitatea rășinii de gumă de Boswellia în ameliorarea durerilor articulare, validând intuițiile vindecătorilor antici.
https://frumoasaverde.blogspot.com/2024/01/remediul-stravechi-al-arborelui.html
Arborele Boswellia are o istorie bogată în practicile și medicamentele tradiționale din India, China, lumea arabă și Africa. Rășina extrasă din diferite specii de Boswellia, cunoscută sub numele de tămâie, a fost o marfă valoroasă comercializată în Peninsula Arabică de peste 5.000 de ani. În timpul epocii Drumului Mătăsii, a fost, de asemenea, un produs căutat din Cornul Africii. Herodot, istoricul grec, a menționat în "Istoria" că recoltarea tămâiei din copacii Boswellia din sudul Arabiei era periculoasă din cauza șerpilor înaripați care îi păzeau. Pe lângă semnificația sa istorică, tămâia a fost folosită în medicina tradițională pentru a trata afecțiunile inflamatorii. Studiile moderne au confirmat eficacitatea rășinii de gumă de Boswellia în ameliorarea durerilor articulare, validând intuițiile vindecătorilor antici. https://frumoasaverde.blogspot.com/2024/01/remediul-stravechi-al-arborelui.html
FRUMOASAVERDE.BLOGSPOT.COM
Remediul străvechi al arborelui Boswellia - încă excelent pentru sănătatea articulațiilor! + VIDEO
Arborele Boswellia are o istorie bogată în practicile și medicamentele tradiționale din India, China, lumea arabă și Africa.