Munții Bucegi sunt o atracție naturală minunată din România. Vârful, Omu, se ridică la 2505 metri deasupra văii imaculate a Prahovei. Din 1935, valea a fost considerată parc național și este inclusă pe lista ariilor protejate din România. Munții Bucegi sunt o secțiune foarte concentrată a lanțului mai mare al Munților Carpați, care formează un arc care traversează o mare parte din Europa Centrală și de Est. Cu toate acestea, în ultima vreme, Munții Bucegi au devenit subiect de știri nu datorită vârfurilor lor pitorești sau a faunei sălbatice abundente, ci mai degrabă datorită unor afirmații fantastice privind ocupanții extratereștri și conspirații internaționale. Aceste afirmații paranormale, care au apărut pentru prima dată abia în 2009, ascund adevărata istorie misterioasă legată de acești munți.
https://frumoasaverde.blogspot.com/2024/01/muntii-bucegi-intamplari-ciudate.html
Munții Bucegi sunt o atracție naturală minunată din România. Vârful, Omu, se ridică la 2505 metri deasupra văii imaculate a Prahovei. Din 1935, valea a fost considerată parc național și este inclusă pe lista ariilor protejate din România. Munții Bucegi sunt o secțiune foarte concentrată a lanțului mai mare al Munților Carpați, care formează un arc care traversează o mare parte din Europa Centrală și de Est. Cu toate acestea, în ultima vreme, Munții Bucegi au devenit subiect de știri nu datorită vârfurilor lor pitorești sau a faunei sălbatice abundente, ci mai degrabă datorită unor afirmații fantastice privind ocupanții extratereștri și conspirații internaționale. Aceste afirmații paranormale, care au apărut pentru prima dată abia în 2009, ascund adevărata istorie misterioasă legată de acești munți. https://frumoasaverde.blogspot.com/2024/01/muntii-bucegi-intamplari-ciudate.html
FRUMOASAVERDE.BLOGSPOT.COM
Munții Bucegi: Întâmplări ciudate, conspirații și legende populare
Munții Bucegi sunt o atracție naturală minunată din România. Vârful, Omu, se ridică la 2505 metri deasupra văii imaculate a Prahovei.