Viața e plină de întrebări, unele par colective, ca o preocupare a multora dintre noi. REcent, am primit pe mailul de trans-formare.ro această întrebare: Cum să învăț să primesc nu doar să dăruiesc?
Aceasta e preocuparea uneia dintre cititoarele trans-formare.ro Da, era o întrebare pe care nu mi-am adresat-o, dar multă vreme nu am știut să primesc.Avantajul meu e că am învățam să mă dezmeticesc repede și să primesc. Și da, să și dăruiesc în continuare. Am apreciat la cititoare dorința de a se cunoaște și curajul să pună întrebările potrivite. Și m-am întrebat oare să răspund eu a întrebarea: Cum să învăț să primesc, nu doar să dăruiesc?
Întrebarea a venit în urmă cu aproximativ două săptămâni, timp în care am devenit atentă și a observat nu unul, ci mulți oameni în jurul meu, care nu știu să primească. Da, am mai observat și oameni care nu știu să dăruiască. Am revăzut scene din viață în care am refuzat ajutor, am răspuns cu o justificare sau o minimizare unui compliment și am simțit daruri ca pe o obligație sau ca pe o treabă de plătit înapoi. Acum știu să le fac pe ambele: să dăruiesc și să primesc. Întotdeauna? Nu, am sincopele mele, dar am învățat să îmi revăd locul și să văd fluxul vieții: a da - și a primi, a păstra echilibrul.

https://trans-formare.ro/2023/12/06/cum-sa-fac-sa-primesc-nu-doar-sa-daruiesc/
Viața e plină de întrebări, unele par colective, ca o preocupare a multora dintre noi. REcent, am primit pe mailul de trans-formare.ro această întrebare: Cum să învăț să primesc nu doar să dăruiesc? Aceasta e preocuparea uneia dintre cititoarele trans-formare.ro Da, era o întrebare pe care nu mi-am adresat-o, dar multă vreme nu am știut să primesc.Avantajul meu e că am învățam să mă dezmeticesc repede și să primesc. Și da, să și dăruiesc în continuare. Am apreciat la cititoare dorința de a se cunoaște și curajul să pună întrebările potrivite. Și m-am întrebat oare să răspund eu a întrebarea: Cum să învăț să primesc, nu doar să dăruiesc? Întrebarea a venit în urmă cu aproximativ două săptămâni, timp în care am devenit atentă și a observat nu unul, ci mulți oameni în jurul meu, care nu știu să primească. Da, am mai observat și oameni care nu știu să dăruiască. Am revăzut scene din viață în care am refuzat ajutor, am răspuns cu o justificare sau o minimizare unui compliment și am simțit daruri ca pe o obligație sau ca pe o treabă de plătit înapoi. Acum știu să le fac pe ambele: să dăruiesc și să primesc. Întotdeauna? Nu, am sincopele mele, dar am învățat să îmi revăd locul și să văd fluxul vieții: a da - și a primi, a păstra echilibrul. https://trans-formare.ro/2023/12/06/cum-sa-fac-sa-primesc-nu-doar-sa-daruiesc/
TRANS-FORMARE.RO
Cum să fac să primesc, nu doar să dăruiesc - Trans-Formare
Viața e plină de întrebări, unele par colective, ca o preocupare a multora dintre noi. REcent, am primit pe mailul de trans-formare.ro această întrebare: Cum să  învăț să primesc nu doar să dăruiesc?  Aceasta  e preocuparea uneia dintre cititoarele trans-formare.ro …