Dacă aveți răspunsul, vă puteți numi filozof. Era în poziția de a pleca, dar în schimb a ales să nu o facă.

În binecunoscuta fabulă "Prizonierul și pâinea", un prizonier este închis singur într-o cameră cu nimic altceva decât o pâine și cheia de la ușă. Pentru că prizonierul nu înțelegea cum să folosească cheia sau de ce fusese pusă în celulă, a fost nevoit să ia o decizie dificilă. Înainte de a alege, a luat în considerare toate alternativele înainte de a se hotărî asupra pâinii.
https://frumoasaverde.blogspot.com/2023/08/de-ce-ales-prizonierul-painea-in-loc-de.html
Dacă aveți răspunsul, vă puteți numi filozof. Era în poziția de a pleca, dar în schimb a ales să nu o facă. În binecunoscuta fabulă "Prizonierul și pâinea", un prizonier este închis singur într-o cameră cu nimic altceva decât o pâine și cheia de la ușă. Pentru că prizonierul nu înțelegea cum să folosească cheia sau de ce fusese pusă în celulă, a fost nevoit să ia o decizie dificilă. Înainte de a alege, a luat în considerare toate alternativele înainte de a se hotărî asupra pâinii. https://frumoasaverde.blogspot.com/2023/08/de-ce-ales-prizonierul-painea-in-loc-de.html
FRUMOASAVERDE.BLOGSPOT.COM
De ce a ales prizonierul pâinea în loc de cheie?
În binecunoscuta fabulă "Prizonierul și pâinea", un prizonier este închis singur într-o cameră cu nimic altceva decât o pâine și cheia de la ușă.