Agenția Internațională de Cercetare a Cancerului (IARC), care este agenția specializată în cancer a Organizației Mondiale a Sănătății, a declarat că aspartamul poate fi un posibil pericol cancerigen pentru oameni.
O altă ramură a OMS, Comitetul mixt de experți pentru aditivi alimentari al OMS și al Organizației pentru Alimentație și Agricultură, a evaluat riscul și a elaborat recomandări cu privire la cantitatea de aspartam care poate fi consumată în siguranță. Aceștia au recomandat ca doza zilnică acceptabilă să fie cuprinsă între 0 și 40 mg pe kilogram de greutate corporală, așa cum avem în prezent în Australia.
Un pericol este diferit de un risc. Calificativul de pericol înseamnă că este un agent capabil să provoace cancer; un risc măsoară probabilitatea ca acesta să provoace cancer.
Deci, ce înseamnă această evaluare a pericolelor pentru dumneavoastră?
https://frumoasaverde.blogspot.com/2023/07/oms-declara-aspartamul-cancerigen.html
O altă ramură a OMS, Comitetul mixt de experți pentru aditivi alimentari al OMS și al Organizației pentru Alimentație și Agricultură, a evaluat riscul și a elaborat recomandări cu privire la cantitatea de aspartam care poate fi consumată în siguranță. Aceștia au recomandat ca doza zilnică acceptabilă să fie cuprinsă între 0 și 40 mg pe kilogram de greutate corporală, așa cum avem în prezent în Australia.
Un pericol este diferit de un risc. Calificativul de pericol înseamnă că este un agent capabil să provoace cancer; un risc măsoară probabilitatea ca acesta să provoace cancer.
Deci, ce înseamnă această evaluare a pericolelor pentru dumneavoastră?
https://frumoasaverde.blogspot.com/2023/07/oms-declara-aspartamul-cancerigen.html
Agenția Internațională de Cercetare a Cancerului (IARC), care este agenția specializată în cancer a Organizației Mondiale a Sănătății, a declarat că aspartamul poate fi un posibil pericol cancerigen pentru oameni.
O altă ramură a OMS, Comitetul mixt de experți pentru aditivi alimentari al OMS și al Organizației pentru Alimentație și Agricultură, a evaluat riscul și a elaborat recomandări cu privire la cantitatea de aspartam care poate fi consumată în siguranță. Aceștia au recomandat ca doza zilnică acceptabilă să fie cuprinsă între 0 și 40 mg pe kilogram de greutate corporală, așa cum avem în prezent în Australia.
Un pericol este diferit de un risc. Calificativul de pericol înseamnă că este un agent capabil să provoace cancer; un risc măsoară probabilitatea ca acesta să provoace cancer.
Deci, ce înseamnă această evaluare a pericolelor pentru dumneavoastră?
https://frumoasaverde.blogspot.com/2023/07/oms-declara-aspartamul-cancerigen.html