Într-un videoclip viral de pe TikTok cu peste 10 milioane de vizualizări, Emily McDonald, doctorandă în neuroștiințe, vorbește despre trei lucruri pe care le face în fiecare zi pentru a-și proteja creierul - să nu-și folosească telefonul dimineața, să aibă gânduri pozitive și să evite alimentele procesate.

Sfaturile pe care McDonald le dă în videoclipul ei nu sunt sfaturi rele, au declarat pentru Insider doi cercetători în neuroștiințe. Dar există mult mai multe lucruri pentru a menține creierul sănătos și știința din spatele acestora.

Jason Shepherd, profesor asociat de neurobiologie la Universitatea din Utah, și Talia Lerner, profesor asistent de neuroștiințe la Universitatea Northwestern, au declarat pentru Insider ce fac ei pentru a-și menține creierul sănătos.
https://frumoasaverde.blogspot.com/2023/07/neurocercetatorii-dezvaluie-5-lucruri.html
Într-un videoclip viral de pe TikTok cu peste 10 milioane de vizualizări, Emily McDonald, doctorandă în neuroștiințe, vorbește despre trei lucruri pe care le face în fiecare zi pentru a-și proteja creierul - să nu-și folosească telefonul dimineața, să aibă gânduri pozitive și să evite alimentele procesate. Sfaturile pe care McDonald le dă în videoclipul ei nu sunt sfaturi rele, au declarat pentru Insider doi cercetători în neuroștiințe. Dar există mult mai multe lucruri pentru a menține creierul sănătos și știința din spatele acestora. Jason Shepherd, profesor asociat de neurobiologie la Universitatea din Utah, și Talia Lerner, profesor asistent de neuroștiințe la Universitatea Northwestern, au declarat pentru Insider ce fac ei pentru a-și menține creierul sănătos. https://frumoasaverde.blogspot.com/2023/07/neurocercetatorii-dezvaluie-5-lucruri.html
FRUMOASAVERDE.BLOGSPOT.COM
Neurocercetătorii dezvăluie 5 lucruri pe care le fac pentru a-și menține creierul sănătos
Într-un videoclip viral de pe TikTok cu peste 10 milioane de vizualizări, Emily McDonald, doctorandă în neuroștiințe, vorbește despre trei lucruri pe