Mulți dintre noi ne luăm simțul olfactiv ca pe un lucru de la sine înțeles, fără să ne gândim o clipă la modul în care este produs mirosul. De la mirosul dulce-amărui al primei cești de cafea până la aromele blânde care ne asigură că suntem acasă, suntem expuși zilnic la o tapiserie nesfârșită de mirosuri diferite - multe dintre ele având un impact semnificativ asupra stării noastre de spirit și a perspectivei noastre asupra vieții. Pentru a sărbători organul minunat care este nasul nostru, vă prezentăm câteva dintre faptele noastre preferate despre mirosuri și mirosuri, unele dintre ele ciudate, altele șocante.
https://7fapte.blogspot.com/2023/05/21-fapte-ciudate-minunate-aroma-miros.html
Mulți dintre noi ne luăm simțul olfactiv ca pe un lucru de la sine înțeles, fără să ne gândim o clipă la modul în care este produs mirosul. De la mirosul dulce-amărui al primei cești de cafea până la aromele blânde care ne asigură că suntem acasă, suntem expuși zilnic la o tapiserie nesfârșită de mirosuri diferite - multe dintre ele având un impact semnificativ asupra stării noastre de spirit și a perspectivei noastre asupra vieții. Pentru a sărbători organul minunat care este nasul nostru, vă prezentăm câteva dintre faptele noastre preferate despre mirosuri și mirosuri, unele dintre ele ciudate, altele șocante. https://7fapte.blogspot.com/2023/05/21-fapte-ciudate-minunate-aroma-miros.html
7FAPTE.BLOGSPOT.COM
21 DE FAPTE CIUDATE ȘI MINUNATE DESPRE AROMĂ ȘI MIROS
Mulți dintre noi ne luăm simțul olfactiv ca pe un lucru de la sine înțeles, fără să ne gândim o clipă la modul în care este produs mirosul.