Vrei să închiriezi un server dedicat, dar nu ai nevoie de un server întreg? MegaHost oferă servicii de VPS Hosting, VPS fiind acronimul de la Virtual Private Server.

Ce presupune acest tip de server?

VPS Hosting este un mediu de găzduire care imită practic un server dedicat, dar de facto implică un sistem de operare propriu, unde primești acces de super user sau acces root, astfel încât poți instala orice soft dorești pe acea mașină virtuală, desigur soft compatibil cu sistemul de operare. VPS Hosting mai reprezintă și un mecanism care funcționează în tandem cu un alt server, fiind similar planului de găzduire partajată.
https://megahost.ro/vps-hosting.php
Vrei să închiriezi un server dedicat, dar nu ai nevoie de un server întreg? MegaHost oferă servicii de VPS Hosting, VPS fiind acronimul de la Virtual Private Server. Ce presupune acest tip de server? VPS Hosting este un mediu de găzduire care imită practic un server dedicat, dar de facto implică un sistem de operare propriu, unde primești acces de super user sau acces root, astfel încât poți instala orice soft dorești pe acea mașină virtuală, desigur soft compatibil cu sistemul de operare. VPS Hosting mai reprezintă și un mecanism care funcționează în tandem cu un alt server, fiind similar planului de găzduire partajată. https://megahost.ro/vps-hosting.php
MEGAHOST.RO
Pachete de VPS Hosting la preț redus | MEGAHOST.RO
Pachetele de hosting VPS de la 15 EUR pe lună! Servere VPS în Romania: calitatea garantată de Megahost.ro! Abonamente de găzduire web la cel mai bun pret!