Depășește limitele performanței unui hosting gratuit la prețuri avantajoase, cu MegaHost. Datorită activității îndelungate, din 2005, suntem furnizorul care reușește să pună la dispoziția clienților cele mai diverse și sigure servicii de găzduire: servere dedicate, VPS servere, hosting Web SSD și înregistrare de domeniu. De asemenea, pentru că conștientizăm riscurile activității online, punem la dispoziția ta suport tehnic profesional 24 de ore din 24, cu personal calificat și amabil, care va soluționa rapid orice problemă. În plus, garantăm păstrarea în siguranță a datelor tale, deoarece toate conturile de hosting includ Backup Profesional Zilnic JetBackup prestat de specialişti în domeniu.
Pinned Post
CE ESTE UN HOSTING SAU GĂZDUIRE WEB?
https://megahost.ro/blog/ce-este-un-hosting-sau-gazduire-web.html
CE ESTE UN HOSTING SAU GĂZDUIRE WEB? https://megahost.ro/blog/ce-este-un-hosting-sau-gazduire-web.html
MEGAHOST.RO
Ce este un web hosting sau găzduire web | Megahost.ro
Serviciul de găzduire web face ca site-ul să fie accesibil tuturor utilizatorilor de Internet. Site-ul este compus din fișiere plasate pe server înntr-o mapă.
 • MEGAHOST.RO
  Folositi gazduirea WordPress? Atunci aveti nevoie de acest plugin | megahost.ro
  Pluginul afiseaza in footer-ul interfetei admin memoria totala disponibila, limita acesteia pentru WordPress si procentul de utilizare a acesteia.
 • Dacă ești în căutarea unor servicii de hosting ieftin, dar calitative, atunci alege Megahost. Prestăm servicii de găzduire web la prețuri avantajoase încă din 2005, iar portofoliul nostru de servicii de hosting se completează constant, ceea ce ne permite să câștigăm încrederea clienților și să le oferim certitudinea funcționării în siguranță a sistemelor digitale pe care le dețin.
  https://megahost.ro/
  Dacă ești în căutarea unor servicii de hosting ieftin, dar calitative, atunci alege Megahost. Prestăm servicii de găzduire web la prețuri avantajoase încă din 2005, iar portofoliul nostru de servicii de hosting se completează constant, ceea ce ne permite să câștigăm încrederea clienților și să le oferim certitudinea funcționării în siguranță a sistemelor digitale pe care le dețin. https://megahost.ro/
  MEGAHOST.RO
  Web hosting, găzduire web și servere dedicate în Romania
  Abonamente de web hosting de la 1.49 EUR pe lună! Găzduire web de la Megahost: viteză maximă și suport 24/24! Alege ACUM soluția perfectă pentru afacerea ta!
 • 8 semne că este timpul să îți actualizezi planul de găzduire web
  https://www.recentnews.ro/8-semne-ca-este-timpul-sa-iti-actualizezi-planul-de-gazduire-web/
  8 semne că este timpul să îți actualizezi planul de găzduire web https://www.recentnews.ro/8-semne-ca-este-timpul-sa-iti-actualizezi-planul-de-gazduire-web/
  WWW.RECENTNEWS.RO
  8 semne că este timpul să îți actualizezi planul de găzduire web • recentNEWS.ro
  Site-ul tău web nu mai lucrează la fel ca înainte? Ai implementat toate măsurile posibile unei accelerări rapide, dar tot nu ai primit rezultatul dorit? Cel mai probabil, e timpul să îți actualizezi planul de găzduire web, deoarece odată cu trecerea timpului, acesta își poate pierde din facilități și devineAfla mai multe!
 • POSIBILITATEA DE A SECURIZA SITE-UL TĂU CU CERTIFICATE SSL. DIFERENȚA DINTRE CERTIFICATELE SSL FREE ȘI CELE CU PLATĂ.
  POSIBILITATEA DE A SECURIZA SITE-UL TĂU CU CERTIFICATE SSL. DIFERENȚA DINTRE CERTIFICATELE SSL FREE ȘI CELE CU PLATĂ.
  MEGAHOST.RO
  Securizarea siteului tau cu certificate SSL | Megahost
  Cum să-ți protejezi datele de scurgeri și acces neautorizat din partea altor persoane. Cea mai eficientă metodă sunt certificatele SSL de la Megahost.Securitatea informației în mediul online este una dintre cele mai actuale subiecte din zilele noastre. O întrebare frecventă printre proprietarii de site-uri este cum să-și protejeze datele de scurgeri și acces neautorizat din partea altor persoane terțe. Probabil că ai auzit deja despre cea mai eficientă metodă, certificarea SSL, dar nu cunoști prea multe despre
 • CE ESTE DOXING-UL ȘI CUM SĂ TE PROTEJEZI DE EL?
  CE ESTE DOXING-UL ȘI CUM SĂ TE PROTEJEZI DE EL?
  MEGAHOST.RO
  Ce este doxing-ul și cum să te protejezi de el?
  Doxing-ul este o problema prevalentă, mai ales pentru cei care lucrează în IT. Dacă ești implicat în orice fel de activitate online care necesită date personale, există potențialul de doxing
 • CUM SĂ DESCOPERI ȘI SĂ REMEDIEZI ERORILE 404?
  CUM SĂ DESCOPERI ȘI SĂ REMEDIEZI ERORILE 404?
  MEGAHOST.RO
  Cum să descoperi și să remediezi erorile 404? | megahost.ro
  Indiferent de motivul erorii 404 Page Not Found, trebuie să înțelegi că prezența acestor pagini de eroare dăunează afacerii tale, inclusiv pe Google Search Console
 • Vrei să închiriezi un server dedicat, dar nu ai nevoie de un server întreg? MegaHost oferă servicii de VPS Hosting, VPS fiind acronimul de la Virtual Private Server.

  Ce presupune acest tip de server?

  VPS Hosting este un mediu de găzduire care imită practic un server dedicat, dar de facto implică un sistem de operare propriu, unde primești acces de super user sau acces root, astfel încât poți instala orice soft dorești pe acea mașină virtuală, desigur soft compatibil cu sistemul de operare. VPS Hosting mai reprezintă și un mecanism care funcționează în tandem cu un alt server, fiind similar planului de găzduire partajată.
  https://megahost.ro/vps-hosting.php
  Vrei să închiriezi un server dedicat, dar nu ai nevoie de un server întreg? MegaHost oferă servicii de VPS Hosting, VPS fiind acronimul de la Virtual Private Server. Ce presupune acest tip de server? VPS Hosting este un mediu de găzduire care imită practic un server dedicat, dar de facto implică un sistem de operare propriu, unde primești acces de super user sau acces root, astfel încât poți instala orice soft dorești pe acea mașină virtuală, desigur soft compatibil cu sistemul de operare. VPS Hosting mai reprezintă și un mecanism care funcționează în tandem cu un alt server, fiind similar planului de găzduire partajată. https://megahost.ro/vps-hosting.php
  MEGAHOST.RO
  Pachete de VPS Hosting la preț redus | MEGAHOST.RO
  Pachetele de hosting VPS de la 15 EUR pe lună! Servere VPS în Romania: calitatea garantată de Megahost.ro! Abonamente de găzduire web la cel mai bun pret!
 • Dacă ești în căutarea unor servicii de hosting ieftin, dar calitative, atunci alege Megahost. Prestăm servicii de găzduire web la prețuri avantajoase încă din 2005, iar portofoliul nostru de servicii de hosting se completează constant, ceea ce ne permite să câștigăm încrederea clienților și să le oferim certitudinea funcționării în siguranță a sistemelor digitale pe care le dețin.

  În activitatea noastră de furnizare a serviciilor de hosting web ne ghidăm după câteva principii de bază:
  - transparență - vei primi toate informațiile cu privire la contractul de colaborare, dar și la toate modificările de tarif care ar putea interveni
  - operativitate - punem la dispoziția ta suport tehnic profesional 24 de ore din 24, cu personal calificat și amabil, care va soluționa rapid orice problemă
  - profesionalism - dispunem de toate instrumentele necesare pentru a-ți oferi servicii de calitate, de la înregistrare domenii, hosting web SSD și până la alocarea de servere dedicate, astfel încât proprietatea dumneavoastră digitală să fie în deplină siguranță.

  Doar la MegaHost ai prețuri excelente, servicii moderne și o abordare proactivă, astfel încât să dispui nu doar de hosting, ci și de servere VPS cu un grad înalt de siguranță.
  Alege tariful dorit, activează serviciile comod cu ajutorul cardului și bucură-te de performanțe înalte la prețuri mici.
  https://megahost.ro/
  Dacă ești în căutarea unor servicii de hosting ieftin, dar calitative, atunci alege Megahost. Prestăm servicii de găzduire web la prețuri avantajoase încă din 2005, iar portofoliul nostru de servicii de hosting se completează constant, ceea ce ne permite să câștigăm încrederea clienților și să le oferim certitudinea funcționării în siguranță a sistemelor digitale pe care le dețin. În activitatea noastră de furnizare a serviciilor de hosting web ne ghidăm după câteva principii de bază: - transparență - vei primi toate informațiile cu privire la contractul de colaborare, dar și la toate modificările de tarif care ar putea interveni - operativitate - punem la dispoziția ta suport tehnic profesional 24 de ore din 24, cu personal calificat și amabil, care va soluționa rapid orice problemă - profesionalism - dispunem de toate instrumentele necesare pentru a-ți oferi servicii de calitate, de la înregistrare domenii, hosting web SSD și până la alocarea de servere dedicate, astfel încât proprietatea dumneavoastră digitală să fie în deplină siguranță. Doar la MegaHost ai prețuri excelente, servicii moderne și o abordare proactivă, astfel încât să dispui nu doar de hosting, ci și de servere VPS cu un grad înalt de siguranță. Alege tariful dorit, activează serviciile comod cu ajutorul cardului și bucură-te de performanțe înalte la prețuri mici. https://megahost.ro/
  MEGAHOST.RO
  Web hosting, găzduire web și servere dedicate în Romania
  Abonamente de web hosting de la 1.49 EUR pe lună! Găzduire web de la Megahost: viteză maximă și suport 24/24! Alege ACUM soluția perfectă pentru afacerea ta!
 • WEBHOSTINGMEGAHOST.BLOGSPOT.COM
  Ce este o găzduire web și care este rolul ei?
  Intenționezi să-ți lansezi un website online pentru a-ți promova cât mai intensiv serviciile sau produsul dorit? Atunci cu siguranță...
 • CAT DE IMPORTANTA ESTE VITEZA DE INCARCARE A UNUI WEBSITE
  CAT DE IMPORTANTA ESTE VITEZA DE INCARCARE A UNUI WEBSITE
  MEGAHOST.RO
  Cat de importanta este viteza de incarcare a unui website | megahost.ro
  Cum optimizezi viteza unui site si de ce ea este importanta? Nimeni nu vrea sa astepte dupa un website ce se incarca foarte greu. Sfaturi pentru viteza.
Mai Multe Postări