https://elefantulmeu.ro/carte-copii-craciunul-minunat/
O poveste pentru copiii care descoperă magia Crăciunului în mijlocul naturii. La început, ideea mamei a fost să hrănească animalele din pădure, în ziua de Crăciun. Apoi a venit întunericul, alunecând de-a lungul pârâului înghețat și, în final, prietenia cu nevăstuica veselă și celebrarea Crăciunului sub cerul liber și alături de animalele prietenoase.

Va veni chiar el, regele pădurii, cu imensele lui coarne, la brad? Într-o aventură fermecătoare de Crăciun, copilul descoperă cine mai este treaz în pădurea înzăpezită și nevoia de a hrani animăluțele pe timpul iernii.
Mai presus de toate, însă, află că cea mai mare bucurie de Crăciun este să fii alături de cei dragi și să îi faci fericiți.
Liniștit chiar în mijlocul pădurii.
#cartipentrucopii #cartipersonalizate #cartiilustrate #cititoripasionati #cititulecool #ilustratii #cadouripersonalizate #povestipentrucopii #carteameapreferata #iubescsacitesc #haisacitim #copiifericiti #copiisanatosi #citimcudrag #lecturaplacuta #psihologiecopii #cadou #ideecadou #cadoupersonalizat #cartepersonalizata #momentemagice #cadoucopii #invatam
https://elefantulmeu.ro/carte-copii-craciunul-minunat/ O poveste pentru copiii care descoperă magia Crăciunului în mijlocul naturii. La început, ideea mamei a fost să hrănească animalele din pădure, în ziua de Crăciun. Apoi a venit întunericul, alunecând de-a lungul pârâului înghețat și, în final, prietenia cu nevăstuica veselă și celebrarea Crăciunului sub cerul liber și alături de animalele prietenoase. Va veni chiar el, regele pădurii, cu imensele lui coarne, la brad? Într-o aventură fermecătoare de Crăciun, copilul descoperă cine mai este treaz în pădurea înzăpezită și nevoia de a hrani animăluțele pe timpul iernii. Mai presus de toate, însă, află că cea mai mare bucurie de Crăciun este să fii alături de cei dragi și să îi faci fericiți. Liniștit chiar în mijlocul pădurii. #cartipentrucopii #cartipersonalizate #cartiilustrate #cititoripasionati #cititulecool #ilustratii #cadouripersonalizate #povestipentrucopii #carteameapreferata #iubescsacitesc #haisacitim #copiifericiti #copiisanatosi #citimcudrag #lecturaplacuta #psihologiecopii #cadou #ideecadou #cadoupersonalizat #cartepersonalizata #momentemagice #cadoucopii #invatam
ELEFANTULMEU.RO
editura Elefantul Meu | Povești de Crăciun
Toată lumea ar vrea să petreacă astfel Crăciunul! Sărbătorește-l împreună cu animalele din pădurea plină de brazi acoperiți cu zăpadă.