Simţul umorului, îl ai sau nu-l ai în plaiul bălai...

ACUM după ce aseară au picat în cap în întreaga lume reţelele Facebook, Instagram şi WhatsApp, putem face o simplă legătură cu conspiraţia mondială, care sătulă de atâtea manifestaţii de natură stradală, antisistem, antivaccin şi toate celelalte antişocuri antice şi semantice, s-a vrut să fie la vedere o mare tăcere.
Ne-au scos din căciulă demonstraţiile lor xenomane de putere, arătându-ne că pot întrerupe la orice oră comunicaţiile înterumane. Noi, respectând procedurile legale în caz de forţă majoră, nu avem altă cale decât, trişti vaccinişti, sau nevaccinişti, să fim pregătiţi şi să ocupăm restul de spaţii de comunicaţii!
Ne-a rămas în ultimul ceas să ne înscriem olograf cu corector ortograf în celelalte reţele Tik-Tok, Telegraf, Twitter şi să nu scăpăm din vedere nicidecum că există şi semnalizarea cu fum.
Luptăm până la capăt!


https://pasareacetii.blogspot.com/2021/10/simtul-umorului-il-ai-sau-nu-l-ai-in.html
Simţul umorului, îl ai sau nu-l ai în plaiul bălai... ACUM după ce aseară au picat în cap în întreaga lume reţelele Facebook, Instagram şi WhatsApp, putem face o simplă legătură cu conspiraţia mondială, care sătulă de atâtea manifestaţii de natură stradală, antisistem, antivaccin şi toate celelalte antişocuri antice şi semantice, s-a vrut să fie la vedere o mare tăcere. Ne-au scos din căciulă demonstraţiile lor xenomane de putere, arătându-ne că pot întrerupe la orice oră comunicaţiile înterumane. Noi, respectând procedurile legale în caz de forţă majoră, nu avem altă cale decât, trişti vaccinişti, sau nevaccinişti, să fim pregătiţi şi să ocupăm restul de spaţii de comunicaţii! Ne-a rămas în ultimul ceas să ne înscriem olograf cu corector ortograf în celelalte reţele Tik-Tok, Telegraf, Twitter şi să nu scăpăm din vedere nicidecum că există şi semnalizarea cu fum. Luptăm până la capăt! https://pasareacetii.blogspot.com/2021/10/simtul-umorului-il-ai-sau-nu-l-ai-in.html