Un partenere de incredere pentru spalatoriile auto self-service: Selfy Spuma Activa.

Spuma activa, ceara lichida perlata, solutie revigorant anvelope si multe alte produse de calitate care ajuta la curatarea murdariei de pe masina ta.

Piesele de pe Masina din material de plastic, cauciuc sau vopseaua masinii pot fi grav deterioarate daca folosim produse ieftine la curatare.
O spuma activa de calitate are proprietati de curatare profunda.

Esti patron de spalatorie auto self-service? Afla atunci ca spuma densa si parfumata iti impresioneaza clientii. Masinile curatate cu spuma activa raman curate mult timp dupa ce plecati de la spalatorie.

Incercati produsele Selfy. Selfy vinde catre persoane fizice si juridice, oriunde in Romania.

https://selfy.ro
Un partenere de incredere pentru spalatoriile auto self-service: Selfy Spuma Activa. Spuma activa, ceara lichida perlata, solutie revigorant anvelope si multe alte produse de calitate care ajuta la curatarea murdariei de pe masina ta. Piesele de pe Masina din material de plastic, cauciuc sau vopseaua masinii pot fi grav deterioarate daca folosim produse ieftine la curatare. O spuma activa de calitate are proprietati de curatare profunda. Esti patron de spalatorie auto self-service? Afla atunci ca spuma densa si parfumata iti impresioneaza clientii. Masinile curatate cu spuma activa raman curate mult timp dupa ce plecati de la spalatorie. Incercati produsele Selfy. Selfy vinde catre persoane fizice si juridice, oriunde in Romania. https://selfy.ro