Vrei un site web nou?

Ai de ales dintre 3 modele de site-uri: pagina de aterizare, site web de presentare simplu sau site e-commerce (magazin online).

O pagina de aterizare - este o pagina simpla, care contine toate informatiile de contact despre afacere si detalii despre servicii sau produse (detalii prezentate pe scurt).

Un site web simplu de prezentare contine 3-5 pagini. Aceste pagini pot fi : Acasa, Despre Noi, Galerie, Servicii, Preturi, Portofoliu, Contact, Testimoniale, etc.
Alegerea paginilor de pe site se face impreuna cu agentia care lucreaza site-ul. Lucrati cu o agentie pentru a construi un site web de incredere, puternic si util oamenilor care vin sa citeasca informatii despre afacerea dumneavoastra.

https://serviciiseobucuresti.ro/creare-site-web/
Vrei un site web nou? Ai de ales dintre 3 modele de site-uri: pagina de aterizare, site web de presentare simplu sau site e-commerce (magazin online). O pagina de aterizare - este o pagina simpla, care contine toate informatiile de contact despre afacere si detalii despre servicii sau produse (detalii prezentate pe scurt). Un site web simplu de prezentare contine 3-5 pagini. Aceste pagini pot fi : Acasa, Despre Noi, Galerie, Servicii, Preturi, Portofoliu, Contact, Testimoniale, etc. Alegerea paginilor de pe site se face impreuna cu agentia care lucreaza site-ul. Lucrati cu o agentie pentru a construi un site web de incredere, puternic si util oamenilor care vin sa citeasca informatii despre afacerea dumneavoastra. https://serviciiseobucuresti.ro/creare-site-web/