Medovik, este un desert clasic ce datează din perioada țaristă a Rusiei. Miere, ouă de casă, lapte acru, smântâna, visine sau nuci sunt ingredientele principale la temelia unui medovik autentic de bun gust. Îmbunătățit de maeștrii cofetari ruși sau francezi, medovik devine un adevărat suvenir dulce, o simbioză între modern și tradițional.

Simplitatea ingredientelor și gustul clasic reprezintă cu succes acest desert emblematic cu o tradiție de câteva sute de ani.

Comandă online acest desert unic și pregătește-te pentru o experiență gourmet marca #MaiDulce cu note delicate de lămâie, caramel sărat, miere, nuci caramelizate, vanilie Boubon.

https://www.maidulce.ro/torturi-evenimente/tort-clasic-medovik.html
Medovik, este un desert clasic ce datează din perioada țaristă a Rusiei. Miere, ouă de casă, lapte acru, smântâna, visine sau nuci sunt ingredientele principale la temelia unui medovik autentic de bun gust. Îmbunătățit de maeștrii cofetari ruși sau francezi, medovik devine un adevărat suvenir dulce, o simbioză între modern și tradițional. Simplitatea ingredientelor și gustul clasic reprezintă cu succes acest desert emblematic cu o tradiție de câteva sute de ani. Comandă online acest desert unic și pregătește-te pentru o experiență gourmet marca #MaiDulce cu note delicate de lămâie, caramel sărat, miere, nuci caramelizate, vanilie Boubon. https://www.maidulce.ro/torturi-evenimente/tort-clasic-medovik.html
WWW.MAIDULCE.RO
Tort Clasic Medovik
Desert clasic ce datează din perioada țaristă a Rusiei pret/kg Simplitatea ingredientelor și gustul clasic reprezintă cu succes acest desert emblematic cu o tradiție de câteva sute de ani. Comandă online acest desert unic și pregătește-te pentru o experiență gourmet marca #MaiDulce cu note delicate de lămâie, caramel sărat, miere, nuci caramelizate, vanilie Boubon.