#TortPersonalizat #ComenziOnline #Portocale #Tiramisu
Acest tort îți promite o călătorie a gustului în sudul însorit al Italiei pe terasele cu mandarini și lămâi înfloriți. Celebrul desert Tiramisú acum îl poți savura într-o variantă parfumată cu note ușor citrice. Blatul fabulos cu coajă de portocală din belșug se asortează cu crema delicată din mascarpone, cafea și vanilie Bourbon. Încântător, deosebit sau pur și simplu ,,perfetto".
#BaiaMare #MaiDulce #cofetarie
https://www.maidulce.ro/tort-cu-martipan/tort-aniversar-portocale-tiramisu.html
#TortPersonalizat #ComenziOnline #Portocale #Tiramisu Acest tort îți promite o călătorie a gustului în sudul însorit al Italiei pe terasele cu mandarini și lămâi înfloriți. Celebrul desert Tiramisú acum îl poți savura într-o variantă parfumată cu note ușor citrice. Blatul fabulos cu coajă de portocală din belșug se asortează cu crema delicată din mascarpone, cafea și vanilie Bourbon. Încântător, deosebit sau pur și simplu ,,perfetto". #BaiaMare #MaiDulce #cofetarie https://www.maidulce.ro/tort-cu-martipan/tort-aniversar-portocale-tiramisu.html
WWW.MAIDULCE.RO
Tort tematic cu figurina, blat de portocale si crema tiramisu
pret/kg o figurina inclusa in pret Acest tort îți promite o călătorie a gustului în sudul însorit al Italiei pe terasele cu mandarini și lămâi înfloriți. Celebrul desert Tiramisú acum îl poți savura într-o variantă parfumată cu note ușor citrice. Blatul fabulos cu coajă de portocală din belșug se asortează cu crema delicată din mascarpone, cafea și vanilie Bourbon. Încântător, deosebit sau pur și simplu ,,perfetto . Poti alege greutatea dorita in functie de numarul de persoane care vor imparti acest tort. Nu ezita sa alegi blatul si cremele dorite de tine daca iti doresti acest tort cu o alta compozitie.