Charles Holahan, profesor de psihologie la Universitatea Texas din Austin.

E de reținut acest nume și nu m-aș mira să-i fie ridicată o statuie în Piața Căţelu, lângă Fabrica de oxigen și să i se închine poeme nesfârșite de către poeții blestemați. Studiul său științific realizat pe indivizi cu vârsta cuprinsă între 55 și 65 de ani, a revoluționat toate teoriile care învederau că alcoolul se însoțește la om cu decesul prematur.

Umpleți paharele și să bem pentru cinstirea și gloria lui Charles Holahan! S-a mai dărâmat un mit!... Studiu realizat pe o durată de 20 de ani a stabilit, fără putință de tăgadă, că rata mortalității a fost semnificativ mai mare la cei care n-au consumat deloc alcool. Degeaba inșii ponderați au băut doar apă cu lămâie, căci au mierlit-o și întâi, și mai mulți.

Descoperirea poate fi mană cerească pentru oameni culți. Să dăm şi cifrele seci
Continuare link

https://pasareacetii.blogspot.com/2019/10/fotografii-miscate-daniel-vorona.html
Charles Holahan, profesor de psihologie la Universitatea Texas din Austin. E de reținut acest nume și nu m-aș mira să-i fie ridicată o statuie în Piața Căţelu, lângă Fabrica de oxigen și să i se închine poeme nesfârșite de către poeții blestemați. Studiul său științific realizat pe indivizi cu vârsta cuprinsă între 55 și 65 de ani, a revoluționat toate teoriile care învederau că alcoolul se însoțește la om cu decesul prematur. Umpleți paharele și să bem pentru cinstirea și gloria lui Charles Holahan! S-a mai dărâmat un mit!... Studiu realizat pe o durată de 20 de ani a stabilit, fără putință de tăgadă, că rata mortalității a fost semnificativ mai mare la cei care n-au consumat deloc alcool. Degeaba inșii ponderați au băut doar apă cu lămâie, căci au mierlit-o și întâi, și mai mulți. Descoperirea poate fi mană cerească pentru oameni culți. Să dăm şi cifrele seci Continuare link https://pasareacetii.blogspot.com/2019/10/fotografii-miscate-daniel-vorona.html
PASAREACETII.BLOGSPOT.COM
Fotografii mişcate. Daniel Vorona
JURNALIER, CONSIDERATII INCOMFORTABILE, LITERATURA