Azi am donat Centrului de Transfuzie Sanguină 2 paturi pliabile pentru colecta mobilă de sânge, în prezența Guvernatorului Districtului 2241, Cristian Jurji.



Totodată i-am prezentat și investițiile făcute de către Rotaract TEAM în ultimii ani, în cadrul campaniei Donează Sânge, Salvează Vieți.



Mulțumim domnului Guvernator pentru cuvintele de apreciere la adresa proiectului DDSV și pentru prezența la acțiunea de donare a celor 2 paturi!



Doamnei director Daniela Veber și întregului personal de la Centrul de Transfuzie Sanguină Maramureș le mulțumim pentru buna colaborare!

http://rotaractteam.ro
Azi am donat Centrului de Transfuzie Sanguină 2 paturi pliabile pentru colecta mobilă de sânge, în prezența Guvernatorului Districtului 2241, Cristian Jurji. Totodată i-am prezentat și investițiile făcute de către Rotaract TEAM în ultimii ani, în cadrul campaniei Donează Sânge, Salvează Vieți. Mulțumim domnului Guvernator pentru cuvintele de apreciere la adresa proiectului DDSV și pentru prezența la acțiunea de donare a celor 2 paturi! Doamnei director Daniela Veber și întregului personal de la Centrul de Transfuzie Sanguină Maramureș le mulțumim pentru buna colaborare! http://rotaractteam.ro