Costul sistematizarii este mare pentru a consacra noi zone astfel incat orice metru patrat de teren liber devine valoros in locatiile importante. Nu doar in zone centrale sau mult cautate, casele cuplate sau insiruite sunt preferate. Un mare plus pe care il aduc acestea se reflecta direct in buzunarele proprietarilor.

Casele cuplate sunt mai economice decat cele individuale nu doar datorita alipirii a cel putin unui perete denumit calcan sau perete comun in functie de cum este construit atat el cat si structura de rezistenta a imobilelor.

https://aia-proiect.ro/proiect-de-casa-la-calcan-vs-perete-comun/
Costul sistematizarii este mare pentru a consacra noi zone astfel incat orice metru patrat de teren liber devine valoros in locatiile importante. Nu doar in zone centrale sau mult cautate, casele cuplate sau insiruite sunt preferate. Un mare plus pe care il aduc acestea se reflecta direct in buzunarele proprietarilor. Casele cuplate sunt mai economice decat cele individuale nu doar datorita alipirii a cel putin unui perete denumit calcan sau perete comun in functie de cum este construit atat el cat si structura de rezistenta a imobilelor. https://aia-proiect.ro/proiect-de-casa-la-calcan-vs-perete-comun/
AIA-PROIECT.RO
Proiect de casa la calcan vs proiect de casa cu perete comun
Proiect de casa la calcan sau proiect de casa cu perete comun? Avantaje si dezavantaje, constrangeri legale, consideratii si model pentru acordul vecinului.