Avizul de amplasament / traseu Netcity Telecom ar trebui sa ateste faptul ca racordarea viitoare a obiectivului va fi posibila si ca reteaua de comunicatie din zona nu va fi afectata de lucrarile de bransament sau de edificare cladirii sau modificarile care ar trebui sa aiba loc si pentru care se doreste a se obtine autorizatia de construire iar furnizorul din aria obiectivului va trebui sa dea un aviz favorabil sau dupa caz nefavorabil cu explicatiile si conditiile ce se impun.

https://aia-proiect.ro/aviz-netcity-telecom/
Avizul de amplasament / traseu Netcity Telecom ar trebui sa ateste faptul ca racordarea viitoare a obiectivului va fi posibila si ca reteaua de comunicatie din zona nu va fi afectata de lucrarile de bransament sau de edificare cladirii sau modificarile care ar trebui sa aiba loc si pentru care se doreste a se obtine autorizatia de construire iar furnizorul din aria obiectivului va trebui sa dea un aviz favorabil sau dupa caz nefavorabil cu explicatiile si conditiile ce se impun. https://aia-proiect.ro/aviz-netcity-telecom/
AIA-PROIECT.RO
Aviz Netcity Telecom: cum se obtine, cat costa si cat dureaza
Aviz Netcity Telecom SA mentionat in certificatul de urbanism? Aflati de aici cum se obtine, cat costa, ce este si cat dureaza.