Cu toate că pretindem că nu ne bazăm pe emoții și sentimente, alegem mereu în funcție de ele și suntem aleși pe baza lor!

Mai bine de 50% din rezultatele pe care le obținem în viață și în carieră, țin de încrederea în noi, iar cealtă parte a procentelor țin de abilitățile, experiența, flexibilitatea și capacitatea noastră! Comunicarea este și ea un element ce ține tot de emoții și cu cât încrederea de sine este mai mare, cu atât capacitatea de comunicare este mai dezvoltată și lejeră.

Atenție însă! Copywriterii nu sunt totuna cu copypaste(rii). Fiți creativi, fiți inovativi, fiți voi înșivă și mai ales, fiți unici chiar și în situațiile în care prelucrați ideile altora! Nu copiați ci redefiniți! Nu alegeți notorietatea, alegeți ceea ce simțiți! Să nu vă fie frică să fiți altfel! De multe ori, curenții nu duc nicăieri.

Continuarea (...) pe pagină

https://sandrinaramona.wordpress.com/2018/09/03/vrei-o-viata-de-succes-ai-incredere-in-tine/
Cu toate că pretindem că nu ne bazăm pe emoții și sentimente, alegem mereu în funcție de ele și suntem aleși pe baza lor! Mai bine de 50% din rezultatele pe care le obținem în viață și în carieră, țin de încrederea în noi, iar cealtă parte a procentelor țin de abilitățile, experiența, flexibilitatea și capacitatea noastră! Comunicarea este și ea un element ce ține tot de emoții și cu cât încrederea de sine este mai mare, cu atât capacitatea de comunicare este mai dezvoltată și lejeră. Atenție însă! Copywriterii nu sunt totuna cu copypaste(rii). Fiți creativi, fiți inovativi, fiți voi înșivă și mai ales, fiți unici chiar și în situațiile în care prelucrați ideile altora! Nu copiați ci redefiniți! Nu alegeți notorietatea, alegeți ceea ce simțiți! Să nu vă fie frică să fiți altfel! De multe ori, curenții nu duc nicăieri. Continuarea (...) pe pagină https://sandrinaramona.wordpress.com/2018/09/03/vrei-o-viata-de-succes-ai-incredere-in-tine/
SANDRINARAMONA.WORDPRESS.COM
Vrei o viață de succes? Ai încredere în tine!
Cu toate că pretindem că nu ne bazăm pe emoții și sentimente, alegem mereu în funcție de ele și suntem aleși pe baza lor! Mai bine de 50% din rezultatele pe care le obținem în viață și în carieră, …