Panouri decorative

Solutiile de compartimentare sunt o optiune moderna si functionala atat pentru camerele mici cat si pentru cele mari.
Scopul lor este sa transforme spatiul intr-unul functional, sa ofere intimitate in cazul separarii camerei in doua zone distincte (living si dormitor) si nu in ultimul rand aspect estetic.

Paravanele despartitoare intra in categoria estetica a solutiilor de compartimentare.
Le puteti folosi daca locuiti intr-o garsoniera sau studio si va doriti sa inserati un pat pe care sa-l separati vizual de restul camerei.
Cum le poți fixa? Fie le înglobezi în mobilă, fie prin structuri ușoare din gips-carton în care să fie inserate, fie cu ajutorul unor cleme , fie cu ajutorul unor profile de aluminiu.
Panouri decorative Solutiile de compartimentare sunt o optiune moderna si functionala atat pentru camerele mici cat si pentru cele mari. Scopul lor este sa transforme spatiul intr-unul functional, sa ofere intimitate in cazul separarii camerei in doua zone distincte (living si dormitor) si nu in ultimul rand aspect estetic. Paravanele despartitoare intra in categoria estetica a solutiilor de compartimentare. Le puteti folosi daca locuiti intr-o garsoniera sau studio si va doriti sa inserati un pat pe care sa-l separati vizual de restul camerei. Cum le poți fixa? Fie le înglobezi în mobilă, fie prin structuri ușoare din gips-carton în care să fie inserate, fie cu ajutorul unor cleme , fie cu ajutorul unor profile de aluminiu.
WWW.SOLDSHOP.RO
Pereti Decorativi PVC – Pereti Decorativi la Comanda | Soldshop.ro
Pe Soldshop.ro poti alege dintre zeci de modele de pereti decorativi la un pret accesibil. ✅ Comanda acum perete decorativ cu design unic pentru casa ta!