Cu o e chipă creativă și pasionată ce are în spate un bagaj consistent într-ale design-ului și publicității, SoldShop dorește să aducă iubirea pentru frumos și în casele voastre, printr-o gamă variată de panouri decorative, masti pentru calorifere, ceasuri moderniste, stickere pentru pereți, tablouri canvas, multi-canvas sau personalizate ce pot aduce poveștile preferate în viața voastră.
 • Un calorifer obisnuit, de cele mai multe ori strica aspectul designului camerei.
  In lipsa altui sistem de incalzire, prezenta caloriferelor in case este obligatorie, daca ne dorim confort si caldura in sezonul rece.
  Proprietarii de case consideră adesea ca solutia cea mai simpla de acoperire a caloriferelor este de a le ascunde cat mai bine în colț sau în spatele unei canapele.

  O modalitate simpla si eficienta prin care poti transforma interiorul casei tale intr-unul sofisticat o resprezinta mascarea caloriferelor .
  Masca de calorifer reprezinta o carcasa; in general doua laterale si o parte frontal realizata din PVC,MDF ,lemn sau alte materiale care acopera caloriferul si care poate fi confectionata intr-o culoare care sa fie complementara cu restul culorilor din camera, este ca o haina frumoasa

  Mastile de calorifer sunt estetice si exista intr-o varietate atat de mare de modele incat se potrivesc oricarui stil de amenajare: minimalist, modern, clasic , retro si multe altele.
  Din punct de vedere al formei sau a dimensiunilor, nu exista un standard pentru mastile de calorifer, acestea trebuie adaptate formei caloriferului, designului camerei cat si spatiul disponibil.

  Deci, ai loc de depozitare suplimentar și poți să le integrezi ușor în ambient, poți mări glaful ferestrei sau poți transforma zona într-o banchetă, depinde de tipul și mărimea caloriferelor pe care le ai.


  Nu trebuie sa credeti ca prin aplicarea unei masti de calorifer se pierde din caldura degajata de acesta.
  Alta situatie de care ne lovim permanent este pozitionarea caloriferelor chiar sub ferestre. Cum le maschezi, asadar, fara sa blochezi caldura pe care o dau si lasand loc de aerisire? Din fericire, designeri si proprietari inventivi de case au gasit destule moduri de a-si acoperi, masca sau ingloba caloriferele si radiatoarele intr-o serie de tipuri de decor.

  Mastile sunt construite special pentru a asigura un flux de aer optim, iar in partea din fata cat si cea superioara sunt lasate gauri de aerisire pentru a permite caldurii sa iasa.
  Pentru a evita pierderile termice, este recomandat sa placam peretele din spatele caloriferului cu o folie reflectorizanta, menita sa reflecte caldura spre interiorul camerei, inainte de a-l acoperi cu o masca, minimizand astfel pierderile termice.
  Avantajele măștilor de calorifer constau în faptul că ele pot fi tratate si ca piese de mobilier.
  Totodata, acestea pot sustine rafturi de carti sau pot fi inglobate intr-un corp de biblioteca, pot fi folosite pentru a aseza pe ele diferite elemente decorative ori ghivece cu flori.

  Optiunile in privinta mastilor de calorifer sunt nelimitate si tin de stilul dumneavoastra si de idea de design a locuintei.
  Un calorifer obisnuit, de cele mai multe ori strica aspectul designului camerei. In lipsa altui sistem de incalzire, prezenta caloriferelor in case este obligatorie, daca ne dorim confort si caldura in sezonul rece. Proprietarii de case consideră adesea ca solutia cea mai simpla de acoperire a caloriferelor este de a le ascunde cat mai bine în colț sau în spatele unei canapele. O modalitate simpla si eficienta prin care poti transforma interiorul casei tale intr-unul sofisticat o resprezinta mascarea caloriferelor . Masca de calorifer reprezinta o carcasa; in general doua laterale si o parte frontal realizata din PVC,MDF ,lemn sau alte materiale care acopera caloriferul si care poate fi confectionata intr-o culoare care sa fie complementara cu restul culorilor din camera, este ca o haina frumoasa Mastile de calorifer sunt estetice si exista intr-o varietate atat de mare de modele incat se potrivesc oricarui stil de amenajare: minimalist, modern, clasic , retro si multe altele. Din punct de vedere al formei sau a dimensiunilor, nu exista un standard pentru mastile de calorifer, acestea trebuie adaptate formei caloriferului, designului camerei cat si spatiul disponibil. Deci, ai loc de depozitare suplimentar și poți să le integrezi ușor în ambient, poți mări glaful ferestrei sau poți transforma zona într-o banchetă, depinde de tipul și mărimea caloriferelor pe care le ai. Nu trebuie sa credeti ca prin aplicarea unei masti de calorifer se pierde din caldura degajata de acesta. Alta situatie de care ne lovim permanent este pozitionarea caloriferelor chiar sub ferestre. Cum le maschezi, asadar, fara sa blochezi caldura pe care o dau si lasand loc de aerisire? Din fericire, designeri si proprietari inventivi de case au gasit destule moduri de a-si acoperi, masca sau ingloba caloriferele si radiatoarele intr-o serie de tipuri de decor. Mastile sunt construite special pentru a asigura un flux de aer optim, iar in partea din fata cat si cea superioara sunt lasate gauri de aerisire pentru a permite caldurii sa iasa. Pentru a evita pierderile termice, este recomandat sa placam peretele din spatele caloriferului cu o folie reflectorizanta, menita sa reflecte caldura spre interiorul camerei, inainte de a-l acoperi cu o masca, minimizand astfel pierderile termice. Avantajele măștilor de calorifer constau în faptul că ele pot fi tratate si ca piese de mobilier. Totodata, acestea pot sustine rafturi de carti sau pot fi inglobate intr-un corp de biblioteca, pot fi folosite pentru a aseza pe ele diferite elemente decorative ori ghivece cu flori. Optiunile in privinta mastilor de calorifer sunt nelimitate si tin de stilul dumneavoastra si de idea de design a locuintei.
  WWW.SOLDSHOP.RO
  Masti Calorifer la Comanda - Paravane Calorifer | Soldshop.ro
  La Soldshop poti gasi o multime de modele de masti calorifer cu finisaje unice. ✅ Descopera acum oferta noastra si comanda paravane pentru calorifer!
 • Fiecare detaliu din apartament este important.
  De multe ori insa, oricat de mult ne-am straduit sa decoram camera cat de bine posibil, constatam ca sunt cabluri care zac inestetic pe podea.
  Pentru toate aceaste probleme, ne-am gandit sa va aratam o solutie creativa pe care o puteti pune in practica foarte usor .
  Fiecare detaliu din apartament este important. De multe ori insa, oricat de mult ne-am straduit sa decoram camera cat de bine posibil, constatam ca sunt cabluri care zac inestetic pe podea. Pentru toate aceaste probleme, ne-am gandit sa va aratam o solutie creativa pe care o puteti pune in practica foarte usor .
  WWW.SOLDSHOP.RO
  Accesorii
  Pretul afisat s-a calculat pentru 2 metri liniari  Pentru dimensiunea de : -  H12 x L7 cm - 30 buc PVC -  H14 x L9 cm - 25 buc PVC Detalii tehnice: PVC (masa plastica) -         grosime PVC: 5 mm si 10mm  -         duritate : rezistenta mecanica buna -         foarte bune proprietati adezive -         rezistenta foarte buna la: acizi, lesii, alcool, ulei, petrol -         fara rezistenta la: acetona, eter, benzol. cloroform, acid clorhidric concentrate Sistem de prindere: Produsul poate fi lipit cu moment fix ori cu banda dublu adeziva .
 • Panouri decorative

  Solutiile de compartimentare sunt o optiune moderna si functionala atat pentru camerele mici cat si pentru cele mari.
  Scopul lor este sa transforme spatiul intr-unul functional, sa ofere intimitate in cazul separarii camerei in doua zone distincte (living si dormitor) si nu in ultimul rand aspect estetic.

  Paravanele despartitoare intra in categoria estetica a solutiilor de compartimentare.
  Le puteti folosi daca locuiti intr-o garsoniera sau studio si va doriti sa inserati un pat pe care sa-l separati vizual de restul camerei.
  Cum le poți fixa? Fie le înglobezi în mobilă, fie prin structuri ușoare din gips-carton în care să fie inserate, fie cu ajutorul unor cleme , fie cu ajutorul unor profile de aluminiu.
  Panouri decorative Solutiile de compartimentare sunt o optiune moderna si functionala atat pentru camerele mici cat si pentru cele mari. Scopul lor este sa transforme spatiul intr-unul functional, sa ofere intimitate in cazul separarii camerei in doua zone distincte (living si dormitor) si nu in ultimul rand aspect estetic. Paravanele despartitoare intra in categoria estetica a solutiilor de compartimentare. Le puteti folosi daca locuiti intr-o garsoniera sau studio si va doriti sa inserati un pat pe care sa-l separati vizual de restul camerei. Cum le poți fixa? Fie le înglobezi în mobilă, fie prin structuri ușoare din gips-carton în care să fie inserate, fie cu ajutorul unor cleme , fie cu ajutorul unor profile de aluminiu.
  WWW.SOLDSHOP.RO
  Pereti Decorativi PVC – Pereti Decorativi la Comanda | Soldshop.ro
  Pe Soldshop.ro poti alege dintre zeci de modele de pereti decorativi la un pret accesibil. ✅ Comanda acum perete decorativ cu design unic pentru casa ta!
Mai Multe Postări