Pomelnicul sună cam așa: orez expandat amestecat cu alge, cremă de vinete cu sardină, cremă de dovleac cu cepuță, smochină friptă cu chips din sweet potato, stridie cu iaurt și mango, scoici, salată de roșii cu sos de dovleac, bucăți de pește crud, marinate, aromate cu coriandru și lime, salată de paste cu brânză proaspătă, gălbenuș cu linte și ciuperci de munte, orez cu lime și rozmarin, ton cu ciuperci, potârniche cu patru feluri de ciuperci, smochine confiate în sirop de coacăze și înghețată din brânză de capră la desert, totul fără aditivi și conservanți.
http://blog.adriandanpop.ro/2017/10/la-mine-in-bucatare-uleiul-nu-se.html
http://blog.adriandanpop.ro/2017/10/la-mine-in-bucatare-uleiul-nu-se.html
Pomelnicul sună cam așa: orez expandat amestecat cu alge, cremă de vinete cu sardină, cremă de dovleac cu cepuță, smochină friptă cu chips din sweet potato, stridie cu iaurt și mango, scoici, salată de roșii cu sos de dovleac, bucăți de pește crud, marinate, aromate cu coriandru și lime, salată de paste cu brânză proaspătă, gălbenuș cu linte și ciuperci de munte, orez cu lime și rozmarin, ton cu ciuperci, potârniche cu patru feluri de ciuperci, smochine confiate în sirop de coacăze și înghețată din brânză de capră la desert, totul fără aditivi și conservanți.
http://blog.adriandanpop.ro/2017/10/la-mine-in-bucatare-uleiul-nu-se.html