Paradisul din Sfantu Gheorghe, unicul loc din tara in care se poate admira Dunarea contopindu-se cu marea, nisip mai fin decat oriunde pe litoralul romanesc, salbaticia naturii ridicata la superlativ, puritatea si fragilitatea nuferilor de un alb imaculat, herghelii de cai si cirezi de vaci lasate sa pasca libere pe grinduri, insula Sacalin – raiul pelicanilor. Sa mai amintesc si despre storceag, faimosul bors pescaresc cu apa din Dunare? :)
Combinatia perfecta de #vacanta cu delta si mare, ideala pentru familii cu copii si turisti care-si doresc sa auda pe plaja numai vantul, valurile si pescarusii.
Detalii pe blog. :)
Paradisul din Sfantu Gheorghe, unicul loc din tara in care se poate admira Dunarea contopindu-se cu marea, nisip mai fin decat oriunde pe litoralul romanesc, salbaticia naturii ridicata la superlativ, puritatea si fragilitatea nuferilor de un alb imaculat, herghelii de cai si cirezi de vaci lasate sa pasca libere pe grinduri, insula Sacalin – raiul pelicanilor. Sa mai amintesc si despre storceag, faimosul bors pescaresc cu apa din Dunare? :) Combinatia perfecta de #vacanta cu delta si mare, ideala pentru familii cu copii si turisti care-si doresc sa auda pe plaja numai vantul, valurile si pescarusii. Detalii pe blog. :)
MARYBILIBOU.BLOGSPOT.COM
Sfantu Gheorghe, paradisul unde Dunarea saruta Marea Neagra (2)
Delta si mare deopotriva. Vacanta de vis in Delta Dunarii, la Sfantu Gheorghe, unicul loc in care se poate vedea cu ochiul liber varsarea fluviului in mare.