Ești stresată, ai probleme acasă, te bate bărbatu’ cu furtunu’ și soacră-ta nu îți dă pace? Ia-ți o zi liberă, du-te afară și dă-ți două palme (ție!!!!), apucă-te de yoga sau cumpără-ți un sac de box! Dar nu îți mai vărsa frustrările pe copii! Ei n-au nicio vină că viața ta e de rahat, că salariul nu-ți ajunge ca să-ți cumperi poșeta mult-visată de la Louis Vuitton și că n-ai mai fost în concediu la munte de când erai fată mare!
Coboară cu picioarele pe pământ și  conștientizează ce faci!  Că nici ție nu ți-ar plăcea să țipe una la tine, că ai deschis gura când „nu trebuia”, să te ia de păr și să te târască la colț, să îți mai ardă și un pumn în gură și să te smucească din pat, de mâini, când ți-e lumea mai dragă!
Ești stresată, ai probleme acasă, te bate bărbatu’ cu furtunu’ și soacră-ta nu îți dă pace? Ia-ți o zi liberă, du-te afară și dă-ți două palme (ție!!!!), apucă-te de yoga sau cumpără-ți un sac de box! Dar nu îți mai vărsa frustrările pe copii! Ei n-au nicio vină că viața ta e de rahat, că salariul nu-ți ajunge ca să-ți cumperi poșeta mult-visată de la Louis Vuitton și că n-ai mai fost în concediu la munte de când erai fată mare! Coboară cu picioarele pe pământ și  conștientizează ce faci!  Că nici ție nu ți-ar plăcea să țipe una la tine, că ai deschis gura când „nu trebuia”, să te ia de păr și să te târască la colț, să îți mai ardă și un pumn în gură și să te smucească din pat, de mâini, când ți-e lumea mai dragă!
AXLANDRA.WORDPRESS.COM
Afară din lumea copiilor!
Tras de păr, smucit de mâini din pat, țipat… nu, nu țipat, de fapt, ci urlat; camere de tortură?? TORTURĂ, fraților? Cer din start iertare, pentru că voi ieși puțin din pielea educatoarei, ca…