E o listă de zece sfaturi înțelepte care chiar și dacă nu vom fi în stare să le memorăm pe toate se prea  poate să ne fie de folos sau măcar să ne inspire, cu toate că sunt sigură că pe cel puțin cinci dintre ele le-ați folosit cu deosebit succes și voi.

2. Apoi dacă cumva îl vezi cam la un km pe fostul tău cu cea cu care te-a înlocuit și doamne ferește, blestemat fie ceasul cel rău în care ai ieșit nemachiată din casă, scoate repede din poșetă rujul (deși este puțin probabil ca cineva care nu se machiază de fel să aibă taman într-un asemenea moment rujul la ea) și dă-te cu el pe pomeți ca să pari vorba îmbujorată ca un trandafir de la Moldova. și nu palidă ca o bocotoare de la Oltenia.
 E o listă de zece sfaturi înțelepte care chiar și dacă nu vom fi în stare să le memorăm pe toate se prea  poate să ne fie de folos sau măcar să ne inspire, cu toate că sunt sigură că pe cel puțin cinci dintre ele le-ați folosit cu deosebit succes și voi. 2. Apoi dacă cumva îl vezi cam la un km pe fostul tău cu cea cu care te-a înlocuit și doamne ferește, blestemat fie ceasul cel rău în care ai ieșit nemachiată din casă, scoate repede din poșetă rujul (deși este puțin probabil ca cineva care nu se machiază de fel să aibă taman într-un asemenea moment rujul la ea) și dă-te cu el pe pomeți ca să pari vorba îmbujorată ca un trandafir de la Moldova. și nu palidă ca o bocotoare de la Oltenia.