Daca primele trei branduri pe care le-am enumerat au ceva vechime in industria cosmeticelor, ultimul Christian Louboutin este nou si se pare ca a decis sa ia rosul de pe talpile pantofilor de lux pe care ii produce si sa il puna pe rujuri. Cum spuneam o femeie se mai rupe de la gura pentru un ruj, dar pentru alte "mofturi femeiesti" mai scumpe mai greu. 
Si intre noi dragele mele fie vorba, noi romancele de multe ori suntem recunoscute si admirate pentru asta. Da, pentru faptul ca purtam cu naturalete ruj pe buze cam in orice situatie. Asadar nu uitati, (chiar daca nu toate avem un ruj ca cele din imagini) cand plecati de acasa puneti-va ruj pe buze si apoi aruncati-l in poseta. Vă va face bine. 
Daca primele trei branduri pe care le-am enumerat au ceva vechime in industria cosmeticelor, ultimul Christian Louboutin este nou si se pare ca a decis sa ia rosul de pe talpile pantofilor de lux pe care ii produce si sa il puna pe rujuri. Cum spuneam o femeie se mai rupe de la gura pentru un ruj, dar pentru alte "mofturi femeiesti" mai scumpe mai greu.  Si intre noi dragele mele fie vorba, noi romancele de multe ori suntem recunoscute si admirate pentru asta. Da, pentru faptul ca purtam cu naturalete ruj pe buze cam in orice situatie. Asadar nu uitati, (chiar daca nu toate avem un ruj ca cele din imagini) cand plecati de acasa puneti-va ruj pe buze si apoi aruncati-l in poseta. Vă va face bine. 
LAURA-UNSPREZECE.BLOGSPOT.COM
Intotdeauna cu ruj
Am mai scris despre minunata odiseea a noastra a femeilor in lumea si mai minunata a machiajelor. Anul care vine ne va aduce unele nouta...