Sa fii voluntar in Europa nu e o chestie aiurea in tramvai, fara cap si fara coada, e ceva serios, adica cu reguli, si chiar cu o Carta. Comisia Europeana, prin unul dintre programele destinate tinerilor, Tineret in Actiune, a creat un cadru organizat pentru voluntariat.  Nu voi insista acum asupra detaliilor "tehnice" ale programului de voluntariat european cunoscut pe scurt ca SEV in romaneste si EVS in eneglezeste.
Ci voi insista pe faptul ca in acest stagiu de voluntariat alegi de bună voie și nesilit de nimeni, sa fii plecat de-acasa pentru o luna, 3 sa 6 sau un an.  
Sa fii voluntar in Europa nu e o chestie aiurea in tramvai, fara cap si fara coada, e ceva serios, adica cu reguli, si chiar cu o Carta. Comisia Europeana, prin unul dintre programele destinate tinerilor, Tineret in Actiune, a creat un cadru organizat pentru voluntariat.  Nu voi insista acum asupra detaliilor "tehnice" ale programului de voluntariat european cunoscut pe scurt ca SEV in romaneste si EVS in eneglezeste. Ci voi insista pe faptul ca in acest stagiu de voluntariat alegi de bună voie și nesilit de nimeni, sa fii plecat de-acasa pentru o luna, 3 sa 6 sau un an.  
LAURA-UNSPREZECE.BLOGSPOT.COM
Hadeti să fim plecați de-acasa.......măcar o dată
Ce inseamna sa fii plecat de-acasa stim cu toti. Si ca pentru orice, exsta o prima data, ne amintim cu nostalgie sau cu nu prea mare placere...