Ei bine, cine sunt eu? Obiectiv n-am cum sa ma descriu, iar lauda de sine...
 • Aşa te laşi, de fapt, de fumat. Nu atunci când TREBUIE să te laşi de fumat. Nu atunci când ţi-a spus mama că te paşte o moarte lentă şi dureroasă dacă fumezi. Nu atunci când te-a ameninţat iubitul sau iubita că te părăseşte dacă nu laşi ţigările. Degeaba te-a pus şeful să alegi între pauza de ţigară şi avansarea aia pe care o aşteptai. Momentul ăla vine când… drumroll, please…
  Aşa te laşi, de fapt, de fumat. Nu atunci când TREBUIE să te laşi de fumat. Nu atunci când ţi-a spus mama că te paşte o moarte lentă şi dureroasă dacă fumezi. Nu atunci când te-a ameninţat iubitul sau iubita că te părăseşte dacă nu laşi ţigările. Degeaba te-a pus şeful să alegi între pauza de ţigară şi avansarea aia pe care o aşteptai. Momentul ăla vine când… drumroll, please…
  JURNALULDOMNISOAREIT.WORDPRESS.COM
  Mă las de fumat
  Aşa te laşi, de fapt, de fumat. Momentul ăla vine când… drumroll, please… când te…
 • Acest test simplu trădează cât de bine gestionezi situaţiile tensionate şi cât de echilibrată eşti.
  Acest test simplu trădează cât de bine gestionezi situaţiile tensionate şi cât de echilibrată eşti.
  WWW.FEMINIS.RO
  Testul PUNCTULUI roşu dezvăluie cât eşti de IMPULSIVĂ
  Acest test simplu trădează cât de bine gestionezi situaţiile tensionate şi cât de echilibrată eşti.
 • Tratamentul este extrem de valoros mai ales datorită capacităţii sale de a face faţă unora dintre cele mai comune boli din zilele noastre.
  Tratamentul este extrem de valoros mai ales datorită capacităţii sale de a face faţă unora dintre cele mai comune boli din zilele noastre.
  WWW.FEMINIS.RO
  De ce să îţi pui vată în buric
  Ai auzit, probabil, de persoane care folosesc vată în diverse scopuri. Însă te-ai întrebat ce s-ar întâmpla dacă îţi pui vată în buric?
 • Introdu o lămâie în cuptor, încălzeşte-o preţ de 20 de secunde şi las-o apoi să se răcească 1 minut. 
  Introdu o lămâie în cuptor, încălzeşte-o preţ de 20 de secunde şi las-o apoi să se răcească 1 minut. 
  WWW.FEMINIS.RO
  Ştiai că trebuie să încălzeşti lămâile în cuptorul cu microunde?
  Fie că pofteşti la o limonadă, fie că vrei să faci o marinadă pentru carnea pe care o pregăteşti la cină, ai nevoie de suc de lămâie din belşug - Iată cum te ajută cuptorul cu microunde să îl obţii!
 • Aceste cifre "norocoase" te ajută să îţi duci ţelurile la bun sfârşit mai eficient şi într-un timp cât mai scurt, să trăieşti mai mult şi să fii mai sănătoasă!
  Aceste cifre "norocoase" te ajută să îţi duci ţelurile la bun sfârşit mai eficient şi într-un timp cât mai scurt, să trăieşti mai mult şi să fii mai sănătoasă!
  WWW.FEMINIS.RO
  Cifrele care îţi aduc FERICIREA sunt: 2, 5, 11, 15, 20, 43
  Include aceste cifre în rutina ta zilnică şi vei avea suficientă energie şi bună dispoziţie încât să poţi muta munţii din loc!
 • Frecvenţa interacţiunilor pozitive cu partenerul de cuplu este cea care dictează şansele ca relaţia să reziste sau să se destrame în timp. Astfel, în cazul cuplurilor fericite, raportul dintre interacţiunile pozitive şi cele negative este de 5:1. Cu alte cuvinte, într-o relaţie sănătoasă, partenerii au câte o ceartă zdravănă la fiecare cinci experienţe plăcute.
  Frecvenţa interacţiunilor pozitive cu partenerul de cuplu este cea care dictează şansele ca relaţia să reziste sau să se destrame în timp. Astfel, în cazul cuplurilor fericite, raportul dintre interacţiunile pozitive şi cele negative este de 5:1. Cu alte cuvinte, într-o relaţie sănătoasă, partenerii au câte o ceartă zdravănă la fiecare cinci experienţe plăcute.
  WWW.FEMINIS.RO
  O relaţie FERICITĂ, în cifre: Află care sunt cuplurile NOROCOASE!
  Ce ştiu cercetătorii despre fericirea în cuplu? Studii realizate pe tema relaţiilor cu sexul opus, având drept ţintă subiecte variate, de la cea mai frecventă cauză a divorţurilor şi până la impactul veştilor bune asupra
 • Aţi încercat vreodată să vă certaţi în timp ce vă ţineaţi de mână sau vă îmbrăţişaţi? Nu? Ei bine, asta probabil pentru că...
  Aţi încercat vreodată să vă certaţi în timp ce vă ţineaţi de mână sau vă îmbrăţişaţi? Nu? Ei bine, asta probabil pentru că...
  WWW.FEMINIS.RO
  Ce să-i faci partenerului pentru a NU îl pierde
  Reţeta pentru fericire în cuplu este diferită pentru fiecare relaţie în parte, însă există gesturi pe care le poţi face pentru a te asigura că legătura cu partenerul va trece testul timpului.
 • "Ai încredere în mine? Crezi că sunt prost? Crezi că sunt incompetent? Ţi-ai dori ca fostul iubit să fie aici cu tine?" - acestea sunt câteva dintre gândurile care apar în mintea partenerilor în astfel de momente.
  "Ai încredere în mine? Crezi că sunt prost? Crezi că sunt incompetent? Ţi-ai dori ca fostul iubit să fie aici cu tine?" - acestea sunt câteva dintre gândurile care apar în mintea partenerilor în astfel de momente.
  WWW.FEMINIS.RO
  Mobilarea casei este TESTUL suprem într-o RELAŢIE
  Dacă aţi decis să vă mutaţi împreună, ar trebui să ştii că alegerea şi montarea mobilei pentru locuinţă şi tot ce implică acest proces constituie o capcană subtilă ce pune la încercare fundaţia relaţiei voastre.
 • Atunci când iei o decizie, există trei voci care dau o luptă în interiorul tău, iar în funcţie de cea care "se aude" mai tare, decizia potrivită poate întîrzia să apară.
  Atunci când iei o decizie, există trei voci care dau o luptă în interiorul tău, iar în funcţie de cea care "se aude" mai tare, decizia potrivită poate întîrzia să apară.
  WWW.FEMINIS.RO
  Stai sau pleci? TESTUL care te ajută să iei DECIZIA corectă!
  Atunci când iei o decizie, există trei voci care dau o luptă în interiorul tău, iar în funcţie de cea care "se aude" mai tare, decizia potrivită poate întîrzia să apară.
 • "Şi totuşi, câteva zile sau luni mai târziu te trezeşti fix în aceeaşi situaţie, jurând de mama focului că nu mai faci, nu mai spui, nu mai... numai să-ţi treacă mai repede!"
  Şi
  totuşi, câteva zile sau luni mai târziu te trezeşti fix în aceeaşi
  situaţie, jurând de mama focului că nu mai faci, nu mai spui, nu mai...
  numai să-ţi treacă mai repede! - See more at:
  http://www.feminis.ro/vaicareli-motivationale-sau-cel-mai-bun-moment-pentru-a-renunta-la-fumat-si-nu-numai_55597.html#sthash.nfyqIVZg.dpuf
  "Şi totuşi, câteva zile sau luni mai târziu te trezeşti fix în aceeaşi situaţie, jurând de mama focului că nu mai faci, nu mai spui, nu mai... numai să-ţi treacă mai repede!" Şi totuşi, câteva zile sau luni mai târziu te trezeşti fix în aceeaşi situaţie, jurând de mama focului că nu mai faci, nu mai spui, nu mai... numai să-ţi treacă mai repede! - See more at: http://www.feminis.ro/vaicareli-motivationale-sau-cel-mai-bun-moment-pentru-a-renunta-la-fumat-si-nu-numai_55597.html#sthash.nfyqIVZg.dpuf
Mai Multe Postări