“Nu sunt extraordinară dar sunt uşor de iubit. Nu sunt cea mai frumoasă şi nici cea mai deşteaptă dar sunt simpatică şi spirituală. Nu sunt perfectă dar am darul de a-i face pe ceilalţi să se simtă perfect, importanţi, iubiţi peste măsură, optimişti şi încrezători. Cred că asta e marea mea calitate: imi plac oamenii.”
  • Dacă îţi aplici pe pleoape un fard şi rimel, îţi dai cu ruj, ai dimensiunile ideale, porţi fustă şi eşti mereu parfumată nu înseamnă obligatoriu că eşti femeie. Şi travestiţii fac asta şi uneori sunt chiar mai feminini decât multe dintre adevăratele femei. De ce? Pentru că ştiu să jongleze cu anumite calităţi pe care multe dintre noi preferăm să le anihilăm din dorinţa de a demonstra că suntem la fel de puternice ca şi bărbaţii. De fapt feminismul ăsta nu duce la afirmarea femeii ca egală a bărbatului ci o face adesea să devină o persoană fără identitate certă. Nu mai rămâi femeie 100% pentru că renunţi la delicateţe, reduci din sensibilitate , îţi atribui funcţii şi calităţi masculine iar la final devii un mic mascul poate un pic mai moale, mai tandru. 
    Dacă îţi aplici pe pleoape un fard şi rimel, îţi dai cu ruj, ai dimensiunile ideale, porţi fustă şi eşti mereu parfumată nu înseamnă obligatoriu că eşti femeie. Şi travestiţii fac asta şi uneori sunt chiar mai feminini decât multe dintre adevăratele femei. De ce? Pentru că ştiu să jongleze cu anumite calităţi pe care multe dintre noi preferăm să le anihilăm din dorinţa de a demonstra că suntem la fel de puternice ca şi bărbaţii. De fapt feminismul ăsta nu duce la afirmarea femeii ca egală a bărbatului ci o face adesea să devină o persoană fără identitate certă. Nu mai rămâi femeie 100% pentru că renunţi la delicateţe, reduci din sensibilitate , îţi atribui funcţii şi calităţi masculine iar la final devii un mic mascul poate un pic mai moale, mai tandru. 
Mai Multe Postări