.............
 • M-am trezit scaldata de razele soarelui, semn ca primavara e nerabdatoare...si stand asa in pat...am inceput sa meditez...
  M-am trezit scaldata de razele soarelui, semn ca primavara e nerabdatoare...si stand asa in pat...am inceput sa meditez...
 • "Întotdeauna ascultă-ţi instinctele şi află că toate răspunsurile de care ai nevoie se găsesc în tine. Stai singur un timp. Fii suficient de relaxat pentru a găsi răspunsurile şi a le asculta. Găseşte ceva care îţi place să faci şi apoi trăieşte o viaţă care să dovedească acest lucru."
  "Întotdeauna ascultă-ţi instinctele şi află că toate răspunsurile de care ai nevoie se găsesc în tine. Stai singur un timp. Fii suficient de relaxat pentru a găsi răspunsurile şi a le asculta. Găseşte ceva care îţi place să faci şi apoi trăieşte o viaţă care să dovedească acest lucru."
 • "Aminteste-ti ca te-ai nascut ca sa traiesti/Nu trai fiindca te-ai nascut/Nu merge pe drumul pe care viata te duce/Du viata pe drumul pe care mergi tu"
  "Aminteste-ti ca te-ai nascut ca sa traiesti/Nu trai fiindca te-ai nascut/Nu merge pe drumul pe care viata te duce/Du viata pe drumul pe care mergi tu"
 • Shakespeare said:
  I always feel happy, You know why?
  Because I don't expect anything from anyone,
  Expectations always hurt..
  Life is short.. So love your life.. Be happy..
  Shakespeare said: I always feel happy, You know why? Because I don't expect anything from anyone, Expectations always hurt.. Life is short.. So love your life.. Be happy..
Mai Multe Postări