Pasionat de fotografie, grafica si webdesign.
 • In zona de evenimente, mirii sau parintii se lovesc de o mare dilema. Toata lumea are un prieten care este fericitul posesor al unui aparat foto. Cea mai ieftina varianta pentru cei interesati este, bineinteles, prietenul in cauza. Insa in 99% din cazuri este cea mai nefericita. Vezi aici de ce!
  In zona de evenimente, mirii sau parintii se lovesc de o mare dilema. Toata lumea are un prieten care este fericitul posesor al unui aparat foto. Cea mai ieftina varianta pentru cei interesati este, bineinteles, prietenul in cauza. Insa in 99% din cazuri este cea mai nefericita. Vezi aici de ce!
  FLOARTGRAPHY.WORDPRESS.COM
  De ce sa alegi un fotograf profesionist?
  In zona de evenimente, mirii sau parintii se lovesc de o mare dilema. Toata lumea are un prieten care este fericitul posesor al unui aparat foto. Cea mai ieftina varianta pentru cei interesati este…
 • Pentru multi proprietari de bloguri/site-uri, pagina de intrebari si raspunsuri nici nu are sens. Daca te afli in aceasta situatie, uite cateva motive care s-ar putea sa-ti dea de gandit. Vezi tot articolul aici!
  Pentru multi proprietari de bloguri/site-uri, pagina de intrebari si raspunsuri nici nu are sens. Daca te afli in aceasta situatie, uite cateva motive care s-ar putea sa-ti dea de gandit. Vezi tot articolul aici!
  FLOARTGRAPHY.WORDPRESS.COM
  De ce este UTILA rubrica de FAQ?
  De curand am pus pe blog (intentionez sa o adaptez si pe site) o pagina de intrebari si raspunsuri (FAQ – frequent asked questions).  Multa lume s-ar intreba de ce sa-si piarda timpul cu asa …
 • Optiunea de a alege un blog sau un site apartine fiecaruia in functie de nevoile si contextul personal. Este important sa stii de la inceput de ce vrei sa fii in online si sa cunosti diferentele astfel incat sa iei cea mai buna decizie. Vezi tot articolul, sa-ti fie cu folos!
  Optiunea de a alege un blog sau un site apartine fiecaruia in functie de nevoile si contextul personal. Este important sa stii de la inceput de ce vrei sa fii in online si sa cunosti diferentele astfel incat sa iei cea mai buna decizie. Vezi tot articolul, sa-ti fie cu folos!
  FLOARTGRAPHY.WORDPRESS.COM
  7 diferente IMPORTANTE intre un blog si un site
  In acest articol vreau sa-ti vorbesc despre bloguri si site-uri, despre asemanari, dar mai ales despre cele mai importante elemente care le diferentiaza. In primul rand vreau sa precizez ca ma refe…
 • Transformarea unui blog in site e o treaba delicata insa, indiferent ca o faci tu sau platesti pe cineva, e bine sa tii cont de cateva lucruri.
  Transformarea unui blog in site e o treaba delicata insa, indiferent ca o faci tu sau platesti pe cineva, e bine sa tii cont de cateva lucruri.
  FLOARTGRAPHY.WORDPRESS.COM
  11 sfaturi pentru transformarea unui blog wordpress in site
  Transformarea unui blog in site e o treaba delicata insa, indiferent ca o faci tu sau platesti pe cineva, e bine sa tii cont de cateva lucruri. In curand o sa dau drumul la site-ul meu, floartgraph…
 • Sunt momente in viata cand intalnesti oameni care au o atingere magica. Din simpla interactiune, dintr-o conversatie obisnuita,  viata ta ia un alt curs. Esti luat prin surprindere pentru ca, dintr-odata, intervin diverse situatii si ti se deschid noi orizonturi.  Odata pe an, la Piatra Neamt ajunge un astfel de om. Urmariti pe blog un interviu cu o atingere "magica"!
  Sunt momente in viata cand intalnesti oameni care au o atingere magica. Din simpla interactiune, dintr-o conversatie obisnuita,  viata ta ia un alt curs. Esti luat prin surprindere pentru ca, dintr-odata, intervin diverse situatii si ti se deschid noi orizonturi.  Odata pe an, la Piatra Neamt ajunge un astfel de om. Urmariti pe blog un interviu cu o atingere "magica"!
  FLOARTGRAPHY.WORDPRESS.COM
  Drumul de la MINUS la PLUS
  Sunt momente in viata cand intalnesti oameni care au o atingere magica. Din simpla interactiune, dintr-o conversatie obisnuita, viata ta ia un alt curs. Esti luat prin surprindere pentru ca, dintr-…
 • “Voi păstra Crăciunul în inimă şi voi încerca să-l ţin cu mine tot anul” (Charles Dickens)
  “Voi păstra Crăciunul în inimă şi voi încerca să-l ţin cu mine tot anul” (Charles Dickens)
  FLOARTGRAPHY.WORDPRESS.COM
  Mosul ne-a vizitat si in 2016
  “Voi păstra Crăciunul în inimă şi voi încerca să-l ţin cu mine tot anul” – Charles Dickens. Bucuria sarbatorilor de iarna a ajuns si la copiii de la gradinita nr. 9 din Piatra Neamt. Doamnele educa…
 • De cativa ani, fotografiile de la nunta sunt pastrate in alte moduri decat albumele clasice. Aparatele foto cu film au fost inlocuite cu aparate digitale, fotografiile sunt stocate pe support magnetic, cd-uri, dvd-uri, memory stick-uri etc. La fel si albumele clasice au fost inlocuite cu altceva.
  De cativa ani, fotografiile de la nunta sunt pastrate in alte moduri decat albumele clasice. Aparatele foto cu film au fost inlocuite cu aparate digitale, fotografiile sunt stocate pe support magnetic, cd-uri, dvd-uri, memory stick-uri etc. La fel si albumele clasice au fost inlocuite cu altceva.
  FLOARTGRAPHY.WORDPRESS.COM
  Tu cum vrei sa-ti pastrezi amintirile?
  De cativa ani, fotografiile de la nunta sunt pastrate in alte moduri decat albumele clasice. Aparatele foto cu film au fost inlocuite cu aparate digitale, fotografiile sunt stocate pe support magne…
 • Intr-o frumoasa zi de martie, Moni (cum o alinta parintii) a fost sarbatorita intr-un mod deosebit. La minunatul eveniment au fost prezenti vestitii Mickey Mouse si Minnie. Va invitam sa urmariti un mic preview foto al evenimentului!
  Intr-o frumoasa zi de martie, Moni (cum o alinta parintii) a fost sarbatorita intr-un mod deosebit. La minunatul eveniment au fost prezenti vestitii Mickey Mouse si Minnie. Va invitam sa urmariti un mic preview foto al evenimentului!
  FLOARTGRAPHY.WORDPRESS.COM
  Aniversare cu… Mickey si Minnie
  „Copilaria este suvoiul de apa care izvoraste limpede si curat din adancurile fiintei si la care omenirea alearga fara incetare sa-si potoleasca setea idealurilor sale de dragoste, de bunatate, de …
 • "Dragostea ii arata omului cum ar trebui el sa fie" (A. P. Cehov)  
  "Dragostea ii arata omului cum ar trebui el sa fie" (A. P. Cehov)  
  FLOARTGRAPHY.WORDPRESS.COM
  Indragostiti pe malul lacului
  „Dragostea ii arata omului cum ar trebui el sa fie. Cand iubesti, descoperi in tine o nebanuita bogatie de tandrete si duiosie si nici nu-ti vine sa crezi ca esti in stare de o astfel de drag…
 • Tu stii sa asortezi cravata la camasa? Uite cateva sfaturi utile care te-ar ajuta sa arati elegant in orice imprejurare!
  Tu stii sa asortezi cravata la camasa? Uite cateva sfaturi utile care te-ar ajuta sa arati elegant in orice imprejurare!
  FLOARTGRAPHY.WORDPRESS.COM
  Tu stii sa asortezi cravata la camasa?
  Te salut! Am pus o intrebare care nu este o capcana. Nu e nici pacaleala. Esti interesat sa inveti cum sa-ti asortezi cravatele cu camasile? Atunci cand iti cumperi o cravata sau o camasa stii de c…
Mai Multe Postări