Sarmale, ciorbă de burtă și fripturi – ce vinuri alegem ca să evidențiem gustul
Distribuie
Toamna, gurmanzii simt nevoia unor mâncăruri mai consistente, cu mai multe grăsimi, uitând de salatele lejere de vară. Mâncarea tradițională românească este un adevărat festin în acest sezon. Sarmalele, fripturile, ciorba de burtă au combinații complexe de texturi, arome și grăsimi, care necesită atenție și experiență, în ceea ce privește asocierea cu un anumit tip de vin
https://www.mamasisotie.ro/sarmale-ciorba-de-burta-si-fripturi-ce-vinuri-alegem-ca-sa-evidentiem-gustul/
Distribuie
Toamna, gurmanzii simt nevoia unor mâncăruri mai consistente, cu mai multe grăsimi, uitând de salatele lejere de vară. Mâncarea tradițională românească este un adevărat festin în acest sezon. Sarmalele, fripturile, ciorba de burtă au combinații complexe de texturi, arome și grăsimi, care necesită atenție și experiență, în ceea ce privește asocierea cu un anumit tip de vin
https://www.mamasisotie.ro/sarmale-ciorba-de-burta-si-fripturi-ce-vinuri-alegem-ca-sa-evidentiem-gustul/
Sarmale, ciorbă de burtă și fripturi – ce vinuri alegem ca să evidențiem gustul
Distribuie
Toamna, gurmanzii simt nevoia unor mâncăruri mai consistente, cu mai multe grăsimi, uitând de salatele lejere de vară. Mâncarea tradițională românească este un adevărat festin în acest sezon. Sarmalele, fripturile, ciorba de burtă au combinații complexe de texturi, arome și grăsimi, care necesită atenție și experiență, în ceea ce privește asocierea cu un anumit tip de vin
https://www.mamasisotie.ro/sarmale-ciorba-de-burta-si-fripturi-ce-vinuri-alegem-ca-sa-evidentiem-gustul/