În a doua probă din competiția de blogging SuperBlog, Editura NICULESCU vă invită să vă imaginați viitorul literaturii, un viitor în care scriitorii colaborează cu algoritmi de inteligență artificială.
Oare poate avea un loc / rol inteligența artificială în acest proces? Poate o mașină să creeze cărți care să aibă același impact asupra cititorilor?
Voi cum vedeți lucrurile? Abia așteptăm să vă citim articolele!
Termen-limită: 4 noiembrie 2024
Premii în vouchere pentru cărți și surprize pentru finaliști ;)
Inspirație și succes!
În a doua probă din competiția de blogging SuperBlog, Editura NICULESCU vă invită să vă imaginați viitorul literaturii, un viitor în care scriitorii colaborează cu algoritmi de inteligență artificială. Oare poate avea un loc / rol inteligența artificială în acest proces? Poate o mașină să creeze cărți care să aibă același impact asupra cititorilor? Voi cum vedeți lucrurile? Abia așteptăm să vă citim articolele! Termen-limită: 4 noiembrie 2024 Premii în vouchere pentru cărți și surprize pentru finaliști ;) Inspirație și succes!
BLOG.SUPER-BLOG.EU
Proba 2. Editura NICULESCU – Inteligența artificială și viitorul literaturii
Bun găsit la proba despre lectură! Editura NICULESCU vă propune un exercițiu de imaginație :) Inspirație și succes! Titlul probei: Editura NICULESCU – Inteligența artificială și viitorul literaturii Sponsorul probei: https://www.niculescu.ro/  Introducere: Editura NICULESCU este una dintre cele mai apreciate edituri din România, cu o tradiţie de peste 30 de ani în piaţa de carte, dar este [...]